Επιλογές

Οι 10 ομορφότεροι άνδρες και μαθηματικά

Οι 10 ομορφότεροι άνδρες και μαθηματικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τους μέτρησαν με τον “χρυσό αριθμό Φ”  και βρήκαν πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ο πιο ωραίος , ενώβ δεύτερος είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ και τρίτος ο Μπραντ Πιτ .

Τα χαρακτηριστικά του 56χρονου πλεόν Τζορτζ βρέθηκαν να είναι κατά 91,86% συμβατά με τον ελληνικό «χρυσό αριθμό Φ», την περίφημη «χρυσή τομή», ο οποίος για χιλιάδες χρόνια πιστεύεται ότι κρατά τη μυστική φόρμουλα της τελειότητας.

Ο «Χρυσός Αριθμός Φ» είναι μία μαθηματική εξίσωση, την οποία επινόησαν οι αρχαίοι Έλληνες σε μία προσπάθεια να μετρήσουν την ομορφιά.

Τον αριθμό χρησιμοποίησε και ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι για να δημιουργήσει τον «Άνθρωπο του Βιτρούβιου», ήτοι το τέλειο ανδρικό ανθρώπινο σώμα.

Με τη χρήση αυτής της θεωρίας, η τεχνολογία χαρτογράφησης βρήκε επίσης ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει την τέλεια μύτη, ο Χάρι Στάιλς τα ομορφότερα μάτια και πηγούνι, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το πιο τέλεια σχηματισμένο πρόσωπο.

Ο Κλούνεϊ εξετάστηκε με τις τελευταίες τεχνικές χαρτογράφησης προσώπου από τον πλαστικό χειρουργό, Τζούλιαν ντε Σίλβα, με έδρα το Λονδίνο.

Τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, η γνάθος και το σχήμα του προσώπου του μετρήθηκαν και βρέθηκαν πολύ κοντά στην ελληνική ιδέα της τελειότητας.

Το Top 10 των ωραιότερων

1. Τζορτζ Κλούνεϊ 91.86%
2. Μπράντλεϊ Κούπερ 91.80%
3. Μπραντ Πιτ 90.51%
4 Χάρι Στάιλς 89.63%
5. Ντέιβιντ Μπέκαμ 88.96%
6. Γουίλ Σμιθ 88.88%
7. Ίντρις Έλμπα 87.93%
8. Ράιαν Γκόσλινγκ 87.48%
9. Ζάιν Μαλίκ 86.5%
10. Τζέιμι Φοξ 85.46%

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X