Ελλάδα

Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε γυναίκα-περιφερειακό σύμβουλο

Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε γυναίκα-περιφερειακό σύμβουλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θαυμάστε συμπεριφορά πολιτικού άνδρα ο οποίος εμφανίζεται να έχει φιλοδοξία να …σώσει την Ελλάδα. Ο Θάνος Τζήμερος, γιατί περί αυτού πρόκειται, γρονθοκόπησε την κυρία Μπαλού στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής του οποίου είναι σύμβουλος.

Αρχικά, ο Θάνος Τζήμερος έσκισε αφίσες του ΚΚΕ και όταν η κ. Μπαλού αντέδρασε εκείνος βιαιοπράγησε σε βάρος της.

Απολύτως καταδικαστέα χαρακτήρισε σε δήλωσή της την επίθεση σε βάρος της κυρίας Μπαλού η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, καταγγέλλει «την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου». Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «ο κ.Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος».
Μιλώντας πριν στον ΑΝΤΕΝΝΑ, ο Θάνος Τζήμερος επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση και να εμφανίσει εαυτόν ως θύμα, αντί θύτη, υποστηρίζοντας ότι δεν χτύπησε την κ. Μπαλού, αντίθετα με την κίνησή του να σκίσει τις αφίσες, «υπερασπίστηκε» το χώρο της συνεδρίασης ως ακομμάτιστο.
Η κ. Μπαλού από την πλευρά της, μιλώντας επίσης στον ΑΝΤΕΝΝΑ χαρακτήρισε «υστερικό φασιστοειδές» τον Θάνο Τζήμερο και επιβεβαίωσε την επίθεση που δέχθηκε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X