Παρασκήνιο

«Πόλεμος» στη ΝΔ για το φιάσκο του Κυριάκου-Αντίδραση Καραμανλικών

«Πόλεμος» στη ΝΔ για το φιάσκο του Κυριάκου-Αντίδραση Καραμανλικών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αρχισαν τα όργανα στη Νέα Δημοκρατία μετά το επικοινωνιακό αλαλούμ της αναγγελίας της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ματαίωσής της στη συνέχεια όταν πληροφορήθηκε ότι ήταν ήδη εκεί οι υπουργοί Δημήτρης Τζανακόπουλος και Νίκος Τόσκας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ταραχή  στο κόμμα και σκέψεις για αλλαγές την επικοινωνιακή ομάδα στην οποία ο Κυριάκος καταλογίζει το λάθος. Οπότε αναμένονται …Ιφιγένειες ή Ιφιγένεια

Ηδη η καραμανλική πτέρυγα που περιμένει στη γωνία εκδηλώθηκε με ανάρτηση στα Faceboik του Ευάγγελου Αντώναρου ο οποίος επιτίθεται με σφοδρότητα στους επικοινωνιολόγους της ΝΔ λέγοντας: Το έχω πει και το ξαναλέω. Η πολιτική επικοινωνία δεν είναι για ερασιτέχνες και σκιτζήδες. Δεν αρκούν τα εγχειρίδια και οι σπουδές. Χρειάζεται εμπειρία (όχι μόνο πολιτική, αλλά και κοινωνική), καλό σχεδιασμό στρατηγικής, απαλλαγή από το σύνδρομο της βιασύνης και …κυρίως!…αυτό που αποκαλώ ουσία πολιτικής ώστε να μπορείς να την ¨επενδύσεις¨ και να πλασάρεις επικοινωνιακά. Και μάλιστα με αίσθηση του timing.

Αμφιβάλλω αν στη χώρα υπάρχουν δύο τρεις άνθρωποι που διαθέτουν αυτά τα χαρίσματα και ξέρουν να τα συνδυάζουν.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

18 ώρες

Δεν αρκούν τα εγχειρίδια και οι σπουδές.
Χρειάζεται εμπειρία ( όχι μόνο πολιτική αλλά και κοινωνική), καλό σχεδιασμό στρατηγικής, απαλλαγή από το σύνδρομο της βιασύνης και — κυρίως! — αυτό που αποκαλώ ουσία πολιτικής ώστε να μπορείς να την “επενδύσεις” και να πλασάρεις επικοινωνιακά.
Και μάλιστα με αίσθηση του timing.
Αμφιβάλλω αν στη χώρα υπάρχουν δυο τρεις άνθρωποι που διαθέτουν αυτά τα χαρίσματα και ξέρουν να τα συνδυάζουν.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X