Διεθνή

Έρχεται το iPhone8

Έρχεται το iPhone8
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έρχεται το iPhone 8. Να είσαι όμως σε ετοιμότητα διότι το γκάτζετ θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό συσκευών. Υπολογίζεται ότι το στοκ δεν θα υπερβαίνει τα τέσσερα εκατομμύρια συσκευές, παγκοσμίως. Την πρόβλεψη αυτή την έκανε ο Μινγκ-Τσι Κούο, αναλυτής στη KGI Securities ο οποίος  έχει εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας στις προβλέψεις του για τα μελλοντικά προϊόντα της Apple, γι αυτό και η ιστοσελίδα Apple Insider θεωρεί έγκυρη την τελευταία του επισήμανση.

Tο επονομαζόμενο iPhone 8 ή κατά άλλους iPhone Pro θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβρη μαζί με τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, και θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στα καταστήματα – αλλά σε πρώτη φάση θα διατεθούν από 2 έως 4 εκατ. συσκευές.

Το iPhone 8 αρχικώς θα κυκλοφορήσει μόνο σε τρία χρώματα- λευκό, μαύρο και χρυσό- και ο γκουρού αναλυτής  Κούο σημειώνει ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τα 7s, μάλλον ανορθόδοξη επιλογή για την Apple, από τη στιγμή που το iPhone 7 διατίθεται  επιπλέον και σε rose gold και jet black, καθώς και την κόκκινη ειδική έκδοση RED.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X