Ελλάδα

Έσπασαν κάθε πρωτόκολλο Εμανουέλ και Μπριζίτ: Έβγαλαν selfies κι έκαναν χειραψίες με πολίτες! (pics)

Έσπασαν κάθε πρωτόκολλο Εμανουέλ και Μπριζίτ: Έβγαλαν selfies κι έκαναν χειραψίες με πολίτες! (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εμανουέλ και Μπριζίτ έσπασαν σήμερα το εθιμοτυπικό πρωτόκολλο αλλάζοντας το πρόγραμμά τους! Έτσι, αντί να φύγουν στις 15:15 για αεροδρόμιο, πήγαν… Σύνταγμα!

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας μετά το γεύμα και τη συζήτηση που είχε με μέλη της γαλλικής κοινότητας της Αθήνας στο γαλλικό ινστιτούτο, αλλά και Έλληνες καλλιτέχνες και διανοούμενους, κανονικά θα έφευγε για αεροδρόμιο στις 15:15 προκειμένου να αναχωρήσει για Παρίσι στις 4 το μεσημέρι.

Ωστόσο, αποφάσισε να αλλάξει πρόγραμμα.

Κατευθύνθηκαν λοιπόν στο Σύνταγμα, όπου δεν αρκέστηκαν στο να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με το αυτοκίνητο αλλά θέλησαν να γνωρίσουν την ελληνική πρωτεύουσα με τα πόδια!

Το ζευγάρι, έχοντας φυσικά τους άνδρες ασφαλείας στο πλευρό του, κατέβηκε την Ερμού τον πιο κεντρικό και γνωστό πεζόδρομο της Αθήνας χαιρετώντας μικρούς μεγάλους, συνομιλώντας μαζί τους και βγάζοντας συνεχώς selfies!

 

Όταν έγιναν αντιληπτοί από τους Αθηναίους έγινε χαμός.  Χειραψίες, slefie, φωτογραφίες  και πονοκέφαλος για τους άνδρες ασφαλείας του Προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας.

Αντίθετα ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του δεν έδειξαν να ανησυχούν καθόλου, σταματούσαν κάθε τόσο, μιλούσαν με τους Αθηναίους, τραβούσαν selfie και έδειχναν να το διασκεδάζουν πολύ!!!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X