Περιβάλλον

Αγοραστές ηλεκτρικού αυτοκινήτου κερδίστε 10.000 ευρώ

Αγοραστές ηλεκτρικού αυτοκινήτου κερδίστε 10.000 ευρώ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οσοι σκοπεύετε να αγοράσετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχετε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να κερδίσετε ως 10.000 ευρώ.

Το κέρδος θα προέλθει από μία μεγάλη συνεργασία που κάνουν η εταιρεία Protergia του ομίλου Μυτιληναίου και η Cosmocar η οποία είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της VW στην Ελλάδα.

Οι δύο εταιρείες συμμάχησαν για να προωθήσουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε και φιλοδοξεί να προωθήσει την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές ένα προσιτό καθαρά ηλεκτρικό μοντέλο, προορισμένο για αστική χρήση, το VW E-UP!.

Είναι το πρώτο καθαρά ηλεκτρικό αυτοκίνητο που είναι προσαρμοσμένο και κοντά στις ανάγκες του οδηγού και ταυτόχρονα έχει προσιτή οικονομική τιμή, ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Θ. Κονιστής διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Kosmocar.

Πρόσθεσε δε ότι το μοντέλο που στην έκδοση “E-UP!, powered by Protergia” θα περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό (από θερμαινόμενα καθίσματα για τον οδηγό και το συνοδηγό μέχρι σύστημα διασύνδεσης) και ταυτόχρονα θα παρέχεται δωρεάν το πλήρες κιτ για την ταχυφόρτιση στο σπίτι.

Επιπλέον η Protergia θα παρέχει την ενέργεια του αυτοκινήτου δωρεάν για ένα χρόνο (10 χιλιάδες χιλιόμετρα), ενώ επιπλέον με το πρόγραμμα e protergia οικιακό θα παρέχει έκπτωση 21% χωρίς εγγύηση (με πάγια εντολή).

Στόχος μας είναι να φέρουμε την ηλεκτροκίνηση σε όλους ανέφερε η διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ομίλου  Μυτιληναίος Βίβιαν Μπουζάλη. 

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου (E-UP!) έχει 82 ίππους αυτονομία 160 χιλιόμετρα και το κόστος μετακίνησης (μετά το δωρεάν πρώτο έτος) θα είναι 1,1 ευρώ/ 100 χιλιόμετρα όταν για ένα βενζινοκίνητο σύγχρονης τεχνολογίας το αντίστοιχο κόστος ξεπερνά τα 7 ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα.

Το κόστος του E-UP! χωρίς την προωθητική ενέργεια (περιλαμβανομένου και του εξοπλισμού φόρτισης) φτάνει τα 30 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή οι καταναλωτές που θα επιλέξουν να αγοράσουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για να καλύψουν τις αστικές ανάγκες μετακίνησης, θα έχουν όφελος πάνω από 10 χιλιάδες ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνεται το κέρδος από το καύσιμο, τα μειωμένα κόστη συντήρησης κλπ.

Επίσης για την μπαταρία παρέχεται 8ετής εγγύηση, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από την Kosmocar  πρόγραμμα επιδότησης ειδικά για το E-UP!.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X