Διεθνή

Ακυρώθηκε ο γάμος και η νύφη κάλεσε στη δεξίωση άστεγους (vid, pics)

Ακυρώθηκε ο γάμος και η νύφη κάλεσε στη δεξίωση άστεγους (vid, pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
«Τους τηλεφώνησα και ζήτησα κλαίγοντας συγνώμη. Μετά πήρα τους προμηθευτές, πάλι κλαίγοντας και μετά άρχισα να νιώθω πραγματικά άσχημα που θα κατέληγαν στα σκουπίδια όλα αυτά τα φαγητά που είχα παραγγείλει», είπε η παρ’ ολίγον νύφη, Σάρα Κάμινς στην εφημερίδα   “Indianapolis Star”.
Για να μην πάνε όλα χαμένα η 25χρονη γυναίκα ήλθε σε επαφή με μια τοπική οργάνωση αρωγής και προσκάλεσε άστεγους και επαίτες στη δεξίωση στο πολυτελές Ritz Charles. «Ήταν για μένα μια ευκαιρία να δείξω σ’ αυτούς τους ανθρώπους ότι αξίζουν όπως κάθε άλλος να βρίσκονται σ’ ένα τέτοιο μέρος», είπε, ο λογαριασμό για τη δεξίωση ήταν 30.000 δολαρία για 170 άτομα.

 Έτσι το περασμένο Σάββατο, στο Καρμέλ, ένα προάστιο της Ιντιανάπολις στην Ινδιάνα των ΗΠΑ, τη μέρα που κανονικά θα γινόταν ο γάμος της, υποδέχθηκε οικογένειες αστέγων μαζί με τη μητέρα της και τις θείες της, που βοήθησαν στο σερβίρισμα. Πλουσιοπάροχο το μενού με σκορδόψωμο και κατσικίσιο τυρί, φιλέτο κοτόπουλο με αγκινάρες και για επιδόρπιο την γαμήλια τούρτα.
Τοπικές επιχειρήσεις χάρισαν στους φτωχούς προσκεκλημένους κοστούμια, φορέματα…
Η φοιτήτρια Φαρμακευτικής δεν ανέφερε τους λόγους που ματαιώθηκε ο γάμος μια εβδομάδα πριν το μυστήριο. Είπε μόνον ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της, είχε χάσει πρόσφατα τη μητέρα του, και πλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού με τη συγκατάθεσή του για την ευγενική της πράξη.
 http://www.indystar.com/videos/news/2017/07/16/bride-canceled-wedding-invites-homeless-enjoy-reception/103728166/
http://www.indystar.com/story/life/2017/07/13/bride/476828001/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X