Ελλάδα

Ανατριχιαστική περιγραφή του θανάτου της 31χρονης εγκύου από την Εύβοια

Ανατριχιαστική περιγραφή του θανάτου της 31χρονης εγκύου από την Εύβοια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι αδιανόητο. Του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο για να απλώσει τα ρούχα κι΄ αυτός τη σκότωσε.

Ο θάνατος της 31χρονης εγκύου στην Εύβοια από τον αρραβωνιστικό της ήταν ένας πολύ άδικος θάνατος, αφού έγιεν όπως περιγράφεται παραπάνω.

Το μοιραίο κακό οφείλεται στο γεγονός ότι ο 30χρονος άνδρας δεν γνώριζε να οδηγεί και αντί να βάλει όπισθεν, έβαλε πρώτη και παρέσυρε την άτυχη γυναίκα.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της πρώην Αντιδημάρχου του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένης Αϊδίνη η οποία  μένει ακριβώς δίπλα στο σπίτι, όπου έχασε τη ζωή της η 31χρονη έγκυος.

«Αυτό που άκουσα είναι ένα δυνατό σπινάρισμα, μία κραυγή και από κει και πέρα όταν κατέβηκα κάτω η κοπέλα ήταν ξαπλωμένη, αναίσθητη στη πυλωτή. Προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με το ΕΚΑΒ και προσπαθούσαμε να την συνεφέρουμε. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Επικοινώνησα με μια φίλη μου στο νοσοκομείο, μου είπε πιο τηλέφωνο να πάρω.

Απάντησαν μετά το ηχητικό μήνυμα που σε βάζει στην αναμονή. Προσπαθούσαν να καταλάβουν που είναι η οδός Μέντας της Έξω Παναγίτσας. Προφανώς το κέντρο δεν είναι εδώ Χαλκίδα, οπότε δεν ξέρανε τις διευθύνσεις. Ενημερώθηκα μετά ότι είναι στην Αθήνα και αφού τους δώσαμε το στίγμα, την διεύθυνση που βρισκόμαστε, περιμέναμε, περιμέναμε όλοι, έβγαινε ο κόσμος έξω μήπως ακούσει σειρήνα ή να δουν αν έρχεται το ΕΚΑΒ.

Ξαναπροσπάθησα να επικοινωνήσω, μου είπαν ότι έρχεται από στιγμή σε στιγμή, από λεπτό σε λεπτό, τέλος πάντων καθυστέρησε αρκετά. Έκανε να έρθει γύρω στα 50 λεπτά. Αυτό είναι απαράδεκτο πραγματικά. Είναι αδύνατον ένα ασθενοφόρο να έρχεται από την Χαλκίδα και να κάνει 1 ώρα για να έρθει στην Έξω Παναγίτσα που θέλουμε 10 λεπτά».

Κι’  όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν πλέον αργά. Την οδήγησε στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος από εσωτερική αιμορραγία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X