Χωρίς Κατηγορία

Απίστευτο το θράσος των λαθρέμπορων καυσίμων. Τεράστια πρόκληση!

Απίστευτο το θράσος των λαθρέμπορων καυσίμων. Τεράστια πρόκληση!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λοιπόν το όργιο του λαθρεμπορίου καυσίμων με πλοία δεν έχει όριο. Πείστηκε και το πιο μικρό παιδί πλέον. Το θράσος των λαθρέμπορων είναι τόσο μεγάλο, που φανερώνει ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο… βασίλειο (όχι της Δανιμαρκίας), αλλά του υπουργείου Ναυτιλίας.

Δεν χρειάζεται να είσαι εξπέρ για να το καταλάβεις, όταν το “Αγία Ζώνη ΙΙ είχε πάρει πιστοποιητικά αξιοπλοΐας.

Ακόμα πιο προκλητική, αλλά και αποκαλυπτική της ύπαρξης διεφθαρμένων κυκλωμάτων Αλέξη, είναι η περίπτωση του πλοίου ΛΑΣΣΑΙΑ.

Για να μην σε κουράζω θα σου πω πως πρόκειται για το πλοίο, που έκανε την απάντληση από το βυθισμένο σαπιοκάραβο, που ρύπανε το Σαρωνικό.

Οι αθεόφοβοι, πήγαν να βγάλουν τα καύσιμα έχοντας πιστοποιητικά αξιοπλοΐας που έληγαν σε πολύ λίγες μέρες (έληξαν προχτές) και ακόμα χειρότερα, είχαν στις δεξαμενές τους λαθραίο πετρέλαιο. Ναι, ναι όπως το διαβάζετε. Αντλούσαν το πετρέλαιο από το βυθισμένο πλοίο και την ίδια ώρα είχαν λαθραίο στις δεξαμενές τους. Τι θράσος κι΄ αυτό!

Αλήθεια, γιατί οι άνθρωποι δεν φοβόντουσαν ότι μπορεί να εντοπιστούν, να συλληφθούν και να κατασχεθεί το πλοίο;

Θα φαντάζεσαι κι΄ εσύ Αλέξη το λόγο. Γιατί πίστευαν ότι είχαν πλάτες και δεν επρόκειτο να ελεγχθούν. Τί δείχνει αυτό; Πως υπάρχουν θρασύτατα κυκλώματα, όπως βεβαίως υπάρχουν και σε άλλα υπουργεία, για τα οποία Αλέξη δεν κάνατε ακόμα τίποτα.

Τώρα έχεις τη χρυσή ευκαιρία. Ζήτα από τους υπουργούς σου, να ξηλώσουν όλους του διεφθαρμένους, που συμμετέχουν ή ακόμα χειρότερα, δημιούργησαν κυκλώματα διαφθοράς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X