Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 και Ξάνθη-Λαμία 0-0

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 και Ξάνθη-Λαμία 0-0
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο παρθενικό της παιχνίδι στη μεγαλύτερη κατηγορία και συγκεκριμένα στη Super League η Λαμία κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην Ξάνθη.

Καλύτερο, όμως, ποδαρικό έκανε φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος κέρδισε τον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1.

Ξάνθη-Λαμία 0-0

Ισόπαλο, χωρίς τέρματα (0-0), έληξε το παιχνίδι στα Πηγάδια ανάμεσα στη Ξάνθη και τη Λαμία, για την πρεμιέρα της Super League

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ενώ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Καμία από τις δύο ομάδες, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 6′ ο Ομο «έπιασε» την κεφαλιά, με τον Λουσέρο να διώχνει την μπάλα στη γραμμή, αποσοβώντας έτσι τον κίνδυνο για τους γηπεδούχους. Στο 20′ νέα κεφαλιά από τον Αναστασιάδη, για τη Λαμία, δεν είχε αποτέλεσμα, ενώ στο 64′ η Ξάνθη έχασε την ουσιαστικότερη ευκαιρία της για να ανοίξει το σκορ, με το σουτ από τον Λουσέρο, η μπάλα, όμως, έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ορφανίδης (63′ Τριάδης), Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά (78′ Μεχία), Φλίσκας, Μπρίτο, Λουσέρο (88′ Κάστρο), Γέντρισεκ.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (84′ Κουτρουμάνος), Πίτι (56′ Μπουλούλης), Βουό (69′ Τσούκαλος).

 

Αστέρα Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

 

Οι Ηπειρώτες πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς, καθώς πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο προηγήθηκαν με 2-0. Το γκολ του Μαυροπάνου στο 19′, πάντως, κακώς μέτρησε, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ έσπρωξε τον προσωπικό του αντίπαλο στη μεγάλη περιοχή για να μπορέσει να σκοράρει με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6′ με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ναδάλες μετά από σέντρα του Χαλκιαδάκη.

Με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Μάσα με βαθιά μπαλιά έδωσε την ευκαιρία στον Καλτσά να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Βελλίδη και να «γράψει» το 1-2 στο 49′. Παρά τη γρήγορη μείωση του σκορ, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, αν και είχαν δοκάρι με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 89′. Δοκάρι είχαν και οι Γιαννιώτες στο 82′ μετά το απευθείας κόρνερ του Κοζορώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (65΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν (45΄+3 Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Στανισάβλεβιτς (46΄ Μάσα), Μαντιντά, Καλτσάς, Μανιάς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος (80΄ Βιδάλ), Νικολιάς (74΄ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Ναδάλες, Χαλκιαδάκης, Κόντε (45΄ Λίλα)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X