Ελλάδα

Αυτά είναι τα χρέη του Ντόναλντ Τραμπ

Αυτά είναι τα χρέη του Ντόναλντ Τραμπ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε προσωπικές οφειλές τουλάχιστον 315,6 εκατομμυρίων δολαρίων σε γερμανικές, αμερικανικές και άλλες τράπεζες περί τα μέσα του 2017, όπως καταγράφεται σε ένα ομοσπονδιακό έντυπο γνωστοποίησης οικονομικών στοιχείων το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Παρασκευή από την Υπηρεσία Κυβερνητικής Δεοντολογίας των ΗΠΑ.

Είχε έσοδα περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων από το νέο ξενοδοχείο του στην Ουάσινγκτον, το οποίο άνοιξε πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο τον Σεπτέμβριο. Τα έσοδά του επίσης αυξήθηκαν από το Μαρ-α-Λάγκο, το θέρετρο στη Φλόριντα το οποίο ο ίδιος αποκαλεί «χειμερινό Λευκό Οίκο».

Ο Τραμπ δήλωσε εισοδήματα τουλάχιστον 594 εκατομμυρίων το 2016 και στις αρχές του 2017, ενώ τα περιουσιακά του στοιχεία ανέρχονται σε τουλάχιστον 1,4 δισεκ. δολάρια.

Στο έγγραφο, έκτασης 98 σελίδων, το οποίο έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Υπηρεσίας(1), καταγράφονται οφειλές ύψους 130 εκατ. δολαρίων προς την Deutsche Bank Trust Company Americas, θυγατρική της γερμανικής Ντόιτσε Μπανκ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X