Σχόλια

Βλαχοκουτοπονηριές από βουλευτή… alter ego του Τσίπρα

Βλαχοκουτοπονηριές από βουλευτή… alter ego του Τσίπρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον θυμάστε τον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, που παρακολουθούσε καμαρωτός την παρέλαση και την ομπρέλα (σε αντίθεση με όλους τους άλλους επίσημους) την κρατούσε ο φρουρός του;

Ε, λοιπόν ξαναχτύπησε μέσω φιλικού του site στα Τρίκαλα, βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών.

Αυτή τη φορά διεκδικεί ακόμα και θέση στην κυβέρνηση με έμμεσο βλαχοκουτοπόνηρο τρόπο και μάλιστα εμφανίζεται ακόμα και ως alter ego του Τσίπρα, παρουσιάζοντας φωτογραφία στην οποία χειροκροτεί τον πρωθυπουργό, καθώς ανεβαίνει στο βήμα να μιλήσει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Απολαύστε κείμενο. Θα σας φτιάξει την καλοκαιρινή σας διάθεση.

«  Δεν είναι λίγα εκείνα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα,  (σημ. eretikos.gr σκεφτείτε πόσες θα δημοσίευε αν είχε κι’  άλλες φωτό) όπου εμφανίζουν πολύ κοντά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Βουλευτή Τρικάλων Χρήστο Σιμορέλη, άλλοτε μιλώντας κατ’ ιδίαν και άλλοτε πάλι στεκόμενος ο Σιμορέλης διακριτικά πίσω από τον Πρωθυπουργό (όπως στο συγκεκριμένο που δημοσιεύθηκε στην Αθηναϊκή εφημερίδα «Νέα Σελίδα» της Κυριακής, όπου εμφανίζεται να τον χειροκροτεί παγαίνοντας στο βήμα, καθισμένος στις πρώτες θέσεις δίπλα  στον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα.

Όλα αυτά σαφώς και δείχνουν ότι ο Σιμορέλης είναι κοντά στον Πρωθυπουργό, με μερικούς μάλιστα να υποστηρίζουν ότι έχει άμεση πρόσβαση στο περιβάλλον του και κάποιες φορές μετατρέπεται ακόμα και σε «alterego» του Τσίπρα.

Σίγουρα καλές είναι οι φωτογραφίες και βοηθάνε, αλλά δεν θα ήταν ακόμα καλύτερα αν «έπαιζε» και αξιοποίηση του Τρικαλινού βουλευτή; Γιατί πάνε χρόνια από τότε που έχουμε να δούμε αξιοποίηση Τρικαλινού στελέχους σε κυβερνητική θέση…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X