Ελλάδα

Βούλτεψη στον Τσακαλώτο: Σιγά μην μας στείλετε και στα Γκουλάγκ

Βούλτεψη στον Τσακαλώτο: Σιγά μην μας στείλετε και στα Γκουλάγκ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, απαντά, η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, που την κατηγόρησε για άγνοια των θεμάτων.

Συγκεκριμένα, πριν δύο μέρες ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και την βουλευτή της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.
Όταν ο υπουργός ήταν στο βήμα και από τα έδρανα ακουγόταν να μιλάει η κ. Βούλτεψη. Είπε ο κ. Τσακαλώτος απευθυνόμενος στη βουλευτή της ΝΔ.
“Δεν τα ξέρετε τα οικονομικά κ. Βούλτεψη. Είναι πολλά που δεν ξέρετε αλλά ιδιαίτερα στα οικονομικά έχετε πρόβλημα. Σε πολύ μεγάλο φάσμα, δεν θέλω να εξαιρέσω τα οικονομικά στην άγνοια σας αλλά στα οικονομικά είναι ιδιαίτερη” .

 

Η Σοφία Βούλτεψη, μεταξύ άλλων, τονίζει :

«Κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο κ. Τσακαλώτος, προχώρησε σε μια προσωπική επίθεση εναντίον μου, λέγοντας απαξιωτικά πως… έχω άγνοια σε ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων και ιδιαίτερα στα οικονομικά ενώ ο ίδιος που του έχει πονέσει το χέρι να υπογράφει μνημόνια και επιστολές νομιμοφροσύνης προς τους δανειστές και ο οποίος έχει ταράξει τον κόσμο στη φορολογία είναι… βαθύς γνώστης!

Το απόσπασμα αυτό, αντάξιο της σοβιετικής νοοτροπίας και πρακτικής – όταν οι μισοί διαφωνούντες με το καθεστώς οδηγούνταν στα ψυχιατρεία ως ψυχοπαθείς και οι άλλοι μισοί στα γκουλάγκ για… αναμόρφωση, επιμόρφωση και διαφώτιση»… 

Πηγή: enikos

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X