Χωρίς Κατηγορία

Γιατί ο Αλέξης δεν διώχνει τον Καρανίκα

Γιατί ο Αλέξης δεν διώχνει τον Καρανίκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ειλικρινά εκτιμώ πολύ τη στάση του Αλέξη απέναντι στον Καρανίκα. Ενώ του κάνει τόσo μεγάλη ζημιά με τις βλακώδεις αναρτήσεις του, εκείνος επιμένει να τον κρατά στο Μαξίμου, τιμώντας μία παλιά φιλία, αντί να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Πρόκειται πραγματικά για μία ερετική (ο ανορθογραφία ταιριάζει στον eretikos.gr) αντιμετώπιση (και ίσως γι΄ αυτό ο eretikos.gr εκτιμά τη στάση του Αλέξη, αφού άλλοι στη θέση του θα είχαν σπεύσει να ρίξουν βορά το συνεργάτη τους στην αδηφάγο κοινή γνώμη), αφού αν τον έδιωχνε θα ικανοποιούσε ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης. Επίσης, θα έστελνε το μήνυμα, πως τα λάθη, ιδίως τα χονδροειδέστατα, δεν γίνονται ανεκτά.

Δεν πιστεύει ο eretikos.gr, ούτε την εκτίμηση ορισμένων ότι τον κρατά στο Μαξίμου, γιατί τα λεγόμενα ή τα γραφόμενα του Καρανίκα εκφράζουν ένα μέρος της κομματικής βάσης.

Και δεν την πιστεύει γιατί πρόκειται για μια εντελώς επιδερμική προσέγγιση. Γιατί, ποιος είναι ο Καρανίκας, ποιους εκφράζει και ποια είναι η επιρροή του στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ;

Αν, όντως, ο Αλέξης ήθελε έναν άνθρωπο να παίζει το ρόλο, που υπονοούν για τη συγκράτηση κάποιων ούλτρα αριστερών, θα έπρεπε να επιλέξει ένα στέλεχος με κύρος και σεβάσμιο στο χώρο στον οποίο υποτίθεται ότι απευθύνεται ο Καρανίκας με τις ανόητες πολιτικά αναρτήσεις του.

Εξάλλου, είναι τόσο μεγάλη η ζημιά που του κάνει, σε πολίτες στους οποίους απευθύνεται ο ίδιος με τα ανοίγματα που επιδιώκει και θα συνεχίσει να επιχειρεί, που δεν αντισταθμίζεται από τυχόν οφέλη από αυτή την τάση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν νομίζει ο Αλέξης, ότι ο Καρανίκας του προσφέρει όντως μεγαλύτερα οφέλη σε σύγκριση με τη ζημιά, τότε είναι σίγουρο πως κάνει λάθος. Αλλά μάλλον δεν το νομίζει και απόδειξη αυτού είναι πως κατέβηκε άρον-άρον η βλακώδης ανάρτηση για την Eldorado Gold.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X