Σχόλια

Δεκανίκι του Κουρουμπλή ο Αδωνις…Τέτοια στήριξη, ούτε ο καλύτερος φίλος

Δεκανίκι του Κουρουμπλή ο Αδωνις…Τέτοια στήριξη, ούτε ο καλύτερος φίλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αδωνις δεν είναι απλά καλός ομιλητής, είναι χειμαρρώδης, κάνει εντυπωσιακές χειρονομίες και η σκηνική του παρουσία καταπληκτική.

Αλλά είναι φορές, που παρασύρεται και δεν διασταυρώνει το υλικό που έχει στα χέρια του (ίσως εμπιστεύεται απόλυτα τους συνεργάτες του). Πάντως, μέχρι πρότινος τις συνέπειες τις είχαν πληρώσει άλλοι, όπως εκείνος ο δημοσιογράφος του Βήμα FM, που νόμιζε ότι είχε στα χέρια του λαβράκι, το οποίο του είχε δώσει ο Αδωνις και κατακεραύνωσε τον Τσίπρα για το σπίτι του. Τελικά υποχρεώθηκε να παραιτηθεί.

Αυτή τη φορά ο χειμαρρώδης Αδωνις εμπιστεύτηκε την εφημερίδα “Παραπολιτικά”. Εκανε μία ομολογουμένως εντυπωσιακή ομιλία με κατάληξη να ζητήσει την παραίτηση του Κουρουμπλή, γιατί χόρεψε, λέει στη γιορτή του ιδιοκτήτη του πλοίου “Αγία Ζώνη 2”  που ρύπανε το Σαρωνικό.

Ηταν τόσο πειστικός ο Αδωνις, που αν ο Τσίπρας δεν γνώριζε την αλήθεια, μπορεί και να έδιωχνε τον Κουρουμπλή εκείνη την ώρα, όπως ο Ανδρέας ένα υφυπουργό Εξωτερικών, ενώ βρισκόταν εν πτήσει.

Τελικά, όμως, αντί να τελειώσει τον υπουργό Ναυτιλίας με τον καταπληκτικό λόγο του, τον ενίσχυσε, γιατί το βίντεο το οποίο δημοσίευσαν τα “Παραπολιτικά”  ήταν ψεύτικο. Ναι, ναι ήταν ψεύτικο, όπως συμβαίνει αρκετά συχνά με τα καλόπαιδα του Μαρινάκη, που βλέπουν τη σκιά τους τη δύση και νομίζουν ότι είναι τεράστιοι.

Βρε Αδωνι τέτοιο κάζο; Και το χειρότερο είναι ότι αντί να τσακίσεις τον Κουρουμπλή, τον ενίσχυσες τόσο που βγήκε ο Τσίπρας και τον κάλυψε πλήρως. Θα σε κεράσει κι΄ εσένα… γλυκό κουταλιού, όπως τον Κυριάκο και τον Κικίλια …

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X