Ελλάδα

Διαξιφισμοί υψηλού επιπέδου ανάμεσα στον Θόδωρο Πάγκαλο και τον Πάνο Καμμένο

Διαξιφισμοί υψηλού επιπέδου ανάμεσα στον Θόδωρο Πάγκαλο και τον Πάνο Καμμένο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ας  ελπίσουμε να συνεχιστεί η αντιπαράθεση για να περάσουμε ωραίο και διασκεδαστικό Αύγουστο. Ο Θόδωρος Πάγκαλος και ο Πάνος Καμμένος είναι σίγουρο πως μπορούν να συνθέσουν την ατραξιόν του μήνα.

Η αρχή έγινε με την τοποθέτηση του πληθωρικού και ασυγκράτητου Θεόδωρου στον Βήμα FM. Ο κύριος ¨μαζί τα φάγαμε¨ αυτή τη φορά επιτέθηκε στο στρατό και ειδικότερα στο στρατό τουΚκαμμένου, όπως είπε με το γνωστό αθυρόστομο, που αγγίζει τα όρια της κουταμάρας ύφος του.

«Να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχο του στρατού» ήταν η πρώτη βολή του Θόδωρου μαζί τα φάγαμε.

Αφορμή για τη σκληρή επίθεση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ήταν η περιορισμένη κατά την εκτίμηση του Θόδωρου, παρουσία δυνάμεων του στρατού για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στα Καλύβια.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ (μαζί τα φάγανε) υποστήριξε ότι «ο στρατός του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί» και συνέχισε: «Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό».

«Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» είπε.

«Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα  εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μετά ένα σινούκ… Εν πάσει περιπτώσει ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού ενώ κοντά στην Αθήνα έπρεπε να επιστρατευθούν όλα τα μέσα και εν πάσει περιπτώσει είναι δύο βήματα από την Αθήνα 40 χιλιόμετρα», είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος

Και πρόσθεσε ο πρώην υπουργός: «Αυτό που ήταν ακόμη πιο περίεργο ήταν η έλλειψη παρουσίας του στρατού».

Όπως ήταν φυσικό οι δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση του στρατάρχη Πάνου, ο οποίος με ένα άκρως λεβέντικο κείμενο που ανάρτησε τόνισε με υπερήφανο ύφος:

«Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις Ενοπλες Δυνάμεις» ήταν το σχόλιο του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος συνόδευσε το σχόλιό του με μια φωτογραφία του Θόδωρου Πάγκαλου με κόκκινη ρόμπα..

Και τώρα αναμένουμε με αγωνία την απάντηση του Θόδωρου και την ανταπάντηση του Πάνου, για να σκάσει το χειλάκι μας.


Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X