Ελλάδα

Δραματική δήλωση του Προϊστάμενου της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Δραματική δήλωση του Προϊστάμενου της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ο Βαγγέλης Ανδρεάτος, προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που έχει «φάει με το κουτάλι» τις φωτιές στην Κεφαλονιά πάνω από 30 χρόνια! Εχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες επιχειρήσεις για την κατάσβεση για αυτό και όσα λέει έχουν μεγάλη σημασία.. με φωνή που σχεδόν έχει κλείσει απο του καπνούς , αγανάκτηση αλλά και πείσμα, δήλωσε στο kefaloniapress.
 
« Αυτές οι φωτιές των τελευταίων ημερών είναι οι χειρότερες που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου. Διαπιστώνω μια αλλαγή στο προφίλ των εμπρηστών. Πρόκειται για άτομα ψυχικά διαταραγμένα, που μισούν το κοινωνικό σύνολο, που φαίνεται να έχουν «προηγούμενα» με την κοινωνία και επιδιώκουν να προκαλέσουν πόνο και καταστροφές στους ανθρώπους.
Αυτά τα διαταραγμένα άτομα εφέτος έχουν βάλει στόχο την ανθρώπινη ζωή. Θέλουν να δουν θύματα. Κάθε μέρα πάνε όλο και πιο κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Δεν αποκλείεται και η σχέση τους με τη χρήση διάφορων ουσιών που θα χρησιμοποιηθεί για άλλοθι.
Κρούω τον κώδωνα! Δεν κινδυνεύουν μόνο τα δάση και τα σπίτια στην Κεφαλονιά , κινδυνεύουν οι άνθρωποι, αυτός είναι ο στόχος των εμπρηστών.
Μάτια και αυτιά ανοιχτά σε ότι συμβαίνει γύρω στο χωριό μας, στο σπίτι μας, στη περιοχή μας , για να αποτρέψουμε τα αρρωστημένα σχέδια. Οι επόμενες νύχτες θα είναι εξίσου δύσκολες , δεν θα σταματήσουν εδώ…
Τους διαβεβαιούμε όμως ότι θα αντέξουμε! Θα τους αντιμετωπίσουμε σε κάθε μέτωπο φωτιάς και θα τους ακυρώνουμε, όσες φορές χρειαστεί ,τα σχέδια. “
Πηγή: kefaloniapress

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X