Ελλάδα

ΕΣΕΕ: Σύμπνοια και πολιτική βούληση των κομμάτων για την έξοδο από την κρίση

ΕΣΕΕ: Σύμπνοια και πολιτική βούληση των κομμάτων για την έξοδο από την κρίση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το αυτονόητο ζήτησε από τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης.

Ο κ. Κορκίδης ολοκληρώνοντας τον κύκλο επαφών που είχε ενόψει της ΔΕΘ με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κα Φώφη Γεννηματά καθώς και με τον Πρόεδρο του Ποταμιού κ. Σταύρο Θεοδωράκη, επισημαίνει:

“Η διοίκηση της ΕΣΕΕ είχε την ευκαιρία να εκθέσει τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να επαναφέρει τις τρεις προτάσεις της για την επιβίωση των μικρομεσαίων της αγοράς. Οι συναντήσεις αυτές έδειξαν ότι ναι μεν υπάρχει κατανόηση ως προς τα προβλήματα της αγοράς, ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόμα για να γίνουν και το κυριότερο επιτέλους να υπάρξει σύμπνοια και πολιτική βούληση για την προώθηση των κατάλληλων λύσεων. Η ΕΣΕΕ ευελπιστεί ότι η χρονιά θα είναι καλύτερη για όλους τους επιχειρηματίες και θα συνεχίσει να είναι παρούσα στις προκλήσεις της συγκυρίας”, καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X