Επιλογές

Ενδιαφέρον πόνημα…Πολλάκη για τις πυρκαγιές

Ενδιαφέρον πόνημα…Πολλάκη για τις πυρκαγιές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της κυβέρνησης και το … πόνημα του Παύλου Πολλάκη για τις πυρκαγιές αναρωτιέμαια ποιος δίνει γραμμή στον άλλον.

Γιατί και οι δύο εύχονται «καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες,  οπότε λογικά αναρωτιέται ο πολίτης ο Πολλάκης δίνει γραμμή στου Μαξίμου ή το Μαξίμου στον Πολλάκη;

Και για να μην σας καθυστερώ άλλο, καθώς θα αδημονείτε να διαβάσετε τη νέα… πολιτική εκστρατεία του Παυλάρα, σας την παραθέτω αυτούσια.

«Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός και φαίνονται τα πραγματικά μεγέθη ,μερικά συγκεκριμένα σχόλια και ερωτήματα:
1) η έκταση που κάηκε στην Αττική ήταν 15.000 στρέμματα περίπου όταν το 2009 ήταν 150.000 .Συγχαρητήρια στους Πυροσβεστες ,στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη ,στην περιφέρεια Αττικής ,στους εθελοντές και στους πολίτες για τον περιορισμό της καταστροφής μέσα από τις ηρωικές τους προσπάθειες
2) Η διαστρέβλωση ,ο εκφοβισμός του κόσμου ,η τρομοκράτηση ,η πολιτική με φόντο τα καμένα δέντρα από παραλίες της Μυκόνου ,της Σκύρου και των Χανίων τελικά οδηγεί στον απόλυτο εξευτελισμό των πολιτικών και επικοινωνιακών επιτελείων που το εμπνεύστηκαν ,με αποκορύφωμα την ματαίωση της επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής όταν έμαθε την παρουσία ΔΥΟ υπουργών (Τόσκας, Τζανακόπουλος) εκεί από το πρωί!!!!!
3) Φανταστείτε η κυβέρνηση το Φλεβάρη να ΜΗΝ είχε παρατείνει τη θητεία των εποχικών πυροσβεστών με τροπολογία που ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,τι θα γινόταν αυτές τις μέρες !!!!!!
4) Ας υπολογίσουν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Φώφη Γεννηματά με 402 εκατομμύρια ευρώ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ των κομμάτων τους ,πόσα πτητικά μέσα πυρόσβεσης θα αγοράζαμε και πόσους Πυροσβέστες θα μονιμοποιούσαμε οριστικά !!!
5) Οπως ανακοίνωσε ο Σωκράτης Φάμελος ΗΔΗ υπάρχει δορυφορική αποτύπωση των καμένων εκτάσεων σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που κηρύσσονται άμεσα αναδασωτέες για να μην μπορέσει να χτίσει κανείς και ΗΔΗ σχεδιάζονται τα αντιπλημμυρικά και άλλα μέτρα προστασίας και αναδάσωσης !!!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ :ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ……
ΥΓ καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες ,ΟΥΤΕ αυτό το σχέδιο σας βγήκε !!!

Τί να πεις; Μας εξέπληξε ο Παύλος Πολλάκης με τη σεμνότητά του…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X