Αθλητισμός

Εξιτήριο ο Πρίντεζης, παρέμειναν στο νοσοκομείο Μπουρούσης και Παπαπέτρου

Εξιτήριο ο Πρίντεζης, παρέμειναν στο νοσοκομείο Μπουρούσης και Παπαπέτρου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξιτήριο πήρε ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ στο νοσοκομείο παρέμειναν οι Γιάννης Μπουρούσης και Ιωάννης Παπαπέτρου. Οι τρεις διεθνείς είχαν διακομιστεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και δεν ταξίδεψαν την Πέμπτη (17/8) στο Λονδίνο με την αποστολή της εθνικής ανδρών, ενόψει των δύο φιλικών αναμετρήσεων με τη Μεγάλη Βρετανία (18 και 19/8). Μπουρούσης και Παπαπέτρου ανέβασαν υψηλό πυρετό και ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασής του θα αποφασιστεί πότε θα πάρουν εξιτήριο, αντίθετα με τον Πρίντεζη που βγήκε από το νοσοκομείο.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας, δεν θα έχει ούτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη διάθεσή του για τα δύο φιλικά με τους Βρετανούς, καθώς ο “Greek Freak” ταξίδεψε στη Σαγκάη, για το “Jump 10”.
Mε καθυστέρηση αφίχθη στο γήπεδο, όπου είχε προγραμματιστεί η προπόνηση της εθνικής, το πούλμαν που μετέφερε τους Έλληνες διεθνείς. Αιτία ήταν η κίνηση στους δρόμους του Λονδίνου. Η προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναβλήθηκε εν τέλει, με τον Κώστα Μίσσα και τους Έλληνες διεθνείς να απολαμβάνουν μια βόλτα στις όχθες του Τάμεση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X