Ελλάδα

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Το κόμμα μου ελέχθη ως στάβλος και εγώ ως γαϊδούρι…

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Το κόμμα μου ελέχθη ως στάβλος και εγώ ως γαϊδούρι…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

 Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, με αφορμή την επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος στην οποία έκανε λόγο «για στημένη Εξεταστικής με προαποφασισμένα πορίσματα, και τους ενημερώνω πως θα αντιπολιτευτώ το εθνικολαϊκίστικό τους παραμάγαζο με όλες μου τις δυνάμεις».

«Δεν στεναχωριέμαι για τις προσβολές του κ. Λοβέρδου. Δεν στεναχωριέμαι για προσβολές ανθρώπων, οι οποίοι υπηρέτησαν ως υπουργοί και δεν ανακάλυψαν τίποτα.

Φαγώθηκαν λεφτά το έχουν δηλώσει όλοι και δεν είπαν τίποτα» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.

«Εγώ θα στείλω μια επιστολή με κοινοποίηση στον “στάβλο” εκείνο λέγοντας ότι ο στάβλος αυτός τέτοια γαϊδούρια βγάζει» πρόσθεσε, παραφράζοντας τον Γεώργιο Σουρή « ω Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα; »

Στον κ. Βέττα απάντησε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου:

Το κόμμα μου ελέχθη ως στάβλος και εγώ ως γαϊδούρι. Θέλω να θυμίσω στον κ. συνάδελφο την ηλεκτρονική συνταγογράφηση που έβριζαν μετά βγδελυμίας και τον ΕΟΠΠΥ, την οποία η κυβέρνηση σας προσπαθεί να διατηρήσει. Ο κ. Λοβέρδος το έκανε. Να βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει πριν μιλάμε για στάβλους και γαϊδούρια. Αίσχος και ντροπή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X