Διεθνή

Η «άγνωστη» Μέρκελ: Η απέχθεια στη σοκολάτα και το πάθος της για… σαλάμι!

Η «άγνωστη» Μέρκελ: Η απέχθεια στη σοκολάτα και το πάθος της για… σαλάμι!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια διαφορετική ‘Αγγελα Μέρκελ παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές της προεκλογικής εκπομπής του δεύτερου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF «Καθαρά λόγια, κυρία Μέρκελ!», με την Καγκελάριο να απαντά σε ερωτήσεις πολιτών, ακόμη και για το αν της αρέσει η σοκολάτα, αν συμφωνεί με την αποποινικοποίηση της κάνναβης ή για το αν σκοπεύει να συνεχίσει να φοράει κοστούμια όταν συνταξιοδοτηθεί.

«Δεν μου αρέσει τόσο η σοκολάτα, τρώω μόνο ένα κομμάτι την εβδομάδα. Έχω άλλο πάθος, προτιμώ το σαλάμι», δήλωσε η κυρία Μέρκελ, ενώ σε ό,τι αφορά το ντύσιμό της, απάντησε ότι όταν αποχωρήσει από την πολιτική θα φοράει περισσότερο τζιν παντελόνια και σπανιότερα φούστες. Σε ερώτηση για την νομιμοποίηση της κάνναβης, η Καγκελάριος δήλωσε ότι είναι εναντίον της, καθώς ανησυχεί για το πόσο εθιστική είναι η χρήση της, αλλά σημείωσε ότι η ιατρική χρήση της έχει διευκολυνθεί σημαντικά.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την άρνησή της να συμμετάσχει σε δεύτερη τηλεμαχία με τον αντίπαλό της, Μάρτιν Σουλτς, περιορίστηκε να δηλώσει ότι το σύστημα της Γερμανίας δεν είναι προσωποκεντρικό όπως των ΗΠΑ ή της Γαλλίας, αλλά στηρίζεται σε πολιτικά προγράμματα κομμάτων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X