Σχόλια

Η αθλιότητα της ΑΔΕΔΥ και το δικαίωμα του δημόσιου υπαλλήλου στην…τεμπελιά

Η αθλιότητα της ΑΔΕΔΥ και το δικαίωμα του δημόσιου υπαλλήλου στην…τεμπελιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η συνδικαλιστική αθλιότητα της ΑΔΕΔΥ αναφορικά με την αξιολόγηση συνεχίζεται. Καλεί σε κινητοποίηση ενάντια στην αξιολόγηση. Και λέμε αθλιότητα, γιατί σε μία εποχή που οι πάντες κρίνονται και αξιολογούνται, η συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων, αντιδρά στο γενικό αίτημα της κοινωνίας για ένα Δημόσιο αποδοτικό, παραγωγικό και έναν δημόσιο υπάλληλο ικανό να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών.

Είναι αδιανόητο και βαθειά συντηρητικό για να μην πούμε αντιδραστικό, αυτό που κάνει η ΑΔΕΔΥ, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά αυτό που διαπίστωσαν οι πολίτες και η κοινωνία, ότι δηλαδή ο συνδικαλισμός από φορέας προόδου και υπεράσπισης των δικαιωμάτων των πολιτών έχει μετατραπεί τις τελευταίες σε συντεχνία υπεράσπισης των προνομίων, όχι τόσο των μελών των συνδικάτων, όσο των συνδικαλιστών.

Και είναι αυτή ακριβώς η μεγάλη αιτία που τα συνδικάτα έχουν ερημώσει.

Κύριοι συνδικαλιστές δυστυχώς σήμερα δεν εκπροσωπείτε παρά την πλέον συντηρητική και οπισθοδρομική αντίληψη για τις εξελίξεις στην κοινωνία, την οικονομία και το κράτος.

Κρίμα γιατί αντί να προσφέρετε υπηρεσία σε μία κοινωνία ρημαγμένη από την κρίση, επιδιώκετε να κατοχυρώσετε συντεχνιακά προνόμια, να κρατήσετε το Δημόσιο καθηλωμένο στην εποχή της χαρτούρας, να ακυρώσετε μεταρρυθμίσεις, που στοχεύουν στην αποδοτικότητα των υπαλλήλων υπέρ του πολίτη, γιατί δεν νοιάζεστε για τον πολίτη, αλλά για το δικό σας… δικαίωμα στην τεμπελιά.

Αιδώς καρεκλοκένταυροι συνδικαλιστές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X