Ελλάδα

Η ανάρτηση της Μπαλατσινού μετά την αποκάλυψη για το ειδύλλιο με τον Κικίλια (pics)

Η ανάρτηση της Μπαλατσινού μετά την αποκάλυψη για το ειδύλλιο με τον Κικίλια (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Η πρώτη ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού μετά την αποκάλυψη για το ειδύλλιο με τον Βασίλη Κικίλια, μπορεί να χαρακτηριστεί σιβυλλική αφού απεικονίζει ένα εκκλησάκι…
Όπως είναι γνωστό και από το eretikos.gr σε κοινές διακοπές βρίσκονται στην Πάτμο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινού, οι φωτογραφίες που διέρρευσαν τους δείχνουν να κρατιούνται χεράκι – χεράκι .
Τα δημοσιεύματα τους θέλουν ζευγάρι.
Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που δείχνει ένα μαγευτικό – γραφικό τοπίο της Πάτμου, χωρίς να γράψει κάτι στην λεζάντα .

Το ρεπορτάζ του eretikos.gr ανέφερε για το πολιτικοτηλεοπτικό ειδύλλιο: Κικίλιας και Μπαλατσινού φαίνεται πως είναι το νέο ειδύλλιο της πόλης. Οι δύο θεάθηκαν χεράκι-χεράκι να περπατούν στα σοκάκια της Πάτμου που είναι το αγαπημένο νησία της τζένης Μπαλατσινού.

-->

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και η τηλεπερσόνα έφαγαν μαζί στα γνωστά για τους παραδοσιακούς μεζέδες εστιατόρια του νησιού και ήπιαν το ποτό τους στα στέκια της πόλης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και η Τζένη Μπαλατσινού είχαν την πρώτη επαφή στο στούντιο της εκπομπής ¨Τζένυ Τζένυ”, κι΄εκεί λένε οι κακές γλώσσες  ότι άναψε η σπίθα, ενώ στη συνέχεια ήρθαν κοντά μέσω κοινών γνωστών και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες αποφάσισαν να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες μέρες μαζί.

Πάντως ο Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο, καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις της θέσης του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, δεν του επιτρέπουν πολυήμερη απουσία.

Δείτε την ανάρτηση που απεικονίζει ένα εκκλησάκι:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X