Χωρίς Κατηγορία

Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για μεταρρυθμίσεις

Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για μεταρρυθμίσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καλές οι επισκέψεις στις επιχειρήσεις, καλές οι φωτογραφίες, τα λογύδρια και οι συμβολισμοί. Όμως, κάλλιστες οι πράξεις και πολύ περισσότερες οι θαρραλέες πράξεις και οι μεταρρυθμίσεις.

Λοιπόν Αλέξη πολύ καλά κάνεις και επισκέπτεσαι επιχειρήσεις και στέλνεις μηνύματα προς τους επενδυτές, ενθαρρύνεις την επιχειρηματική και την επενδυτική δραστηριότητα, την υγιή και όχι εκείνη που στα χρόνια που πέρασαν επέζησε σαν τσιμπούρι στο σώμα του κράτους, αυή που εσύ και οι σύντροφοί σου αποκαλείτε κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα.

Πολύ καλά κάνεις και διαχωρίζεις την υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα από τη δραστηριότητα της διαπλοκής και της μίζας.

Όμως, δεν πρόκειται να πετύχεις ούτε εσύ, ούτε η χώρα τίποτα αν μείνεις στο σκέλος του συμβολισμού.

Ο πρόεδρος της  γαλλικής Total, ο Ελληνας επιχειρηματίας Αν. Καλλιτσάντσης, κατά την επίσκεψη Μακρόν, σου έθεσαν ευθέως το θέμα της γραφειοκρατίας και των καθυστερήσεων στην προώθηση των επενδύσεων.

Αν Αλέξη εννοείς πραγματικά αυτά που λες όταν επισκέπτεσαι επιχειρήσεις και δεν πρόκειται για επικοινωνιακό τέχνασμα, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για μεταρρυθμίσεις, που θα δώσουν ώθηση στις επενδύσεις, την οικονομία, την απασχόληση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X