Ελλάδα

Κάτοικοι Μενιδίου: «Έξω η πρέζα από το Μενίδι» – «Μάριε ζεις, εσύ μας οδηγείς» φώναζαν έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (vid)

Κάτοικοι Μενιδίου: «Έξω η πρέζα από το Μενίδι» – «Μάριε ζεις, εσύ μας οδηγείς»  φώναζαν έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν, έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, περίπου 500 κάτοικοι των Αχαρνών,στις 8:00 το βράδυ.
Κρατώντας ένα μεγάλο πανό να γράφει «Διεκδικούμε, απαιτούμε άμεση λύση στο πρόβλημα. Υπομονή τέλος»,οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν διάφορα συνθήματα όπως «Μάριε ζεις, εσύ μας οδηγείς» – «Έξω η πρέζα από το Μενίδι».
Το Μενίδι έχει καταστεί το ακραίο σύμβολο της γενικής παρακμής και της εξαθλίωσης της χώρας….
«Δεν έχει κανονιστεί κάποια συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» δήλωσε ο δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός.
«Ήρθαμε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διαδηλώσουμε ειρηνικά. Το Μενίδι είναι καζάνι που βράζει. Υπάρχει οργή και θυμός. Δεν έχουμε λάβει μέχρι στιγμής κανένα αισιόδοξο μήνυμα για το αγαθό της ασφάλειας στην περιοχή μας» τόνισε ο δήμαρχος Αχαρνών.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X