Αθλητισμός

Κολλάει η μεταγραφή του Οφόε στον Ολυμπιακό

Κολλάει η μεταγραφή του Οφόε στον Ολυμπιακό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα κορυφαία θέματα στην αθλητική ειδησεογραφία της Πολωνίας είναι η σημερινή συνάντηση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε με τη διοίκηση της Λέγκια Βαρσοβίας, γεγονός άλλωστε που δεν του επέτρεψε (κατόπιν επιθυμίας και του ίδιου) να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή τη ομάδας, παρά το γεγονός ότι είχε εξασφαλίσει έξτρα άδεια.

Ο Οφόε από την πλευρά του πίεσε τους διοικούντες τη Λέγκια να συμφωνήσουν στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, ενώ από την άλλη πλευρά, οι ιθύνοντες της ομάδας αντιπρότειναν νέα συμφωνία, ξεκαθαρίζοντάς του ότι η πρόταση των «ερυθρολεύκων», ύψους 2 εκατ. ευρώ είναι πολύ μικρή.

Βέβαια, οι Πολωνοί δεν μιλούν τυχαία περί χαμηλής πρότασης του Ολυμπιακού… Συγκεκριμένα, υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του παίκτη, σύμφωνα με τον οποίο ο παίκτης δικαιούται το 50% της διαφοράς της πρότασης από 1,5 εκατ. ευρώ και πάνω. Δηλαδή, με τα νούμερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τραπέζι και με τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ, από τη διαφορά των 500.000 ευρώ (αφού υπάρχει το… line του 1,5 εκατ. ευρώ) το 50% (250.000 ευρώ) θα δοθεί στον ποδοσφαιριστή.

Αυτό το σκέλος μπορεί να φαντάζει λεπτομέρεια, αλλά φαίνεται ότι είναι μια κρίσιμη παράμετρος για τη στάση που τηρεί αυτή τη στιγμή η Λέγκια.

Πηγή: sport-fm.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X