Αθλητισμός

Λεμονής: «Να γυρίσουμε ευχαριστημένοι», Αλέγκρι: «Δεν θα υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό»

Λεμονής: «Να γυρίσουμε ευχαριστημένοι», Αλέγκρι: «Δεν θα υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Τάκης Λεμονής αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Γιουβέντους, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει να είναι ανταγωνιστικός.
«Έχουμε μία εικόνα που δυστυχώς δεν ήταν καλή, το καταλαβαίνουμε όλοι, αλλά γενικά όταν είσαι σε μία διαδικασία αγώνων πρωταθλήματος και Champions League, νομίζω ότι πρέπει να σκέφτεσαι μία σειρά αγώνων και πώς θα χρησιμοποιήσεις τους παίκτες», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.
«Όλοι οι παίκτες είναι στον Ολυμπιακό γιατί είναι καλοί παίκτες, αλλά και εμάς η δουλειά μας γίνεται ευκολότερη για να εξηγήσουμε και να πάρουμε κάποια πράγματα που θέλουμε. Κάναμε μία συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές, βλέπαμε κάποια πράγματα στο βίντεο, δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ένα ματς με την Γιουβέντους. Ήρθαμε με έναν στόχο να μπούμε μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια και να αισθανθούμε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια που κάναμε. Εμείς δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι για να πούμε ότι μπήκαμε μέσα και απλώς παίξαμε ένα ματς. Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μία διαδικασία που δεν την είχε τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να παίξει πλέον προκριματικά για τους ομίλους. Αυτή είναι μία διαφορά που έχει στον τομέα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ξεκινάς πιο νωρίς, πρέπει να έχεις άμεσα αποτελέσματα σε ένα μήνα».

-->

Προτό:”Αντιμετωπίζουμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο”

Στην σημασία του παιχνιδιού στο Τορίνο για τον Ολυμπιακό αλλά και τον ίδιο, στάθηκε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Σίλβιο Προτό, στην διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου:
«Αντιμετωπίζουμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, το 200% για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για μέρα θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί ο πατέρας μου είναι Σικελός. Έχω την ευκαιρία να παίζω σε έναν όμορφο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός με ωραίος οπαδούς και θα τα δώσω όλα για αυτόν και για εμένα».
Η αποστολή του Ολυμπιακού στο Τορίνο: Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.
Αλέγκρι: “Δεν έχουμε την πολυτέλεια να υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό”

«Δεν είναι ένα παιχνίδι που θα υποτιμήσουμε, δεν έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε». Ο προπονητής της Γιουβέντους Μασιλιμιάνο Αλέγκρι ήταν ξεκάθαρος στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου με αφορμή την συνάντηση με τον Ολυμπιακό.
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον ενός αντιπάλου που θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος. Έχουμε μόνο ένα αποτέλεσμα μετά την ήττα στη Βαρκελώνη, διαφορετικά η πρόκριση θα είναι περίπλοκη. Αύριο (σ.σ: σήμερα) θα αποφασίσω αν θα παίξει ή όχι ο Γκονσάλο, δεν είναι πρόβλημα αν δεν παίξει, θα ήταν πρόβλημα αν δεν έπαιζε η Γιουβέντους».
Ο αμυντικός της Γιουβέντους Αντρέα Μπαρτζάλι τόνισε: «Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά γίνεται. Είναι ένα παιχνίδι ζωτικής σημασίας και πρέπει να κερδίσουμε. Δύο χαμένοι τελικοί είναι κάτι βαρύ, αλλά έχουμε μάθει τα λάθη μας. Στο Champions League, μετράνε οι στιγμές, μετράει η τύχη, την κατάσταση που βρίσκεσαι, οι αντίπαλοι  και οι κληρώσεις».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X