Παρασκήνιο

Μία τριάδα και ένας υπασπιστής επικεφαλής του “Εθνους”, του “Εθνους της Κυριακής” και της “Ημερησίας”

Μία τριάδα και ένας υπασπιστής επικεφαλής του “Εθνους”, του “Εθνους της Κυριακής” και της “Ημερησίας”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία τριάδα (δεν γνωρίζω αν είναι ομοούσιος) του Δημήτρη Μάρη και ο υπασπιστής του Ιβάν Σαββίδη, έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της επανέκδοσης του “Εθνους”, του “Εθνους της Κυριακής” και της “Ημερησίας”, των εφημερίδων δηλαδή του πρώην συγκροτήματος Μπόμπολα των οποίων τους τίτλους αγόρασε ο Ιβάν Σαββίδης.

Η τριάδα, Μάνος Χωριανόπουλος, Βαγγέλης Δεληπέτρος και Κώστας Σαρρηκώστας, έχουν αρχίσει και συναντώνται με δημοσιογράφους με προτεραιότητα εκείνους (πολύ σωστά και δίκαια), που εργάζονταν πριν στις εφημερίδες, για να τις στελεχώσουν.

Στην κορυφή της …τριάδας βρίσκεται ο Μάνος Χωριανόπουλος, ο οποίος έχει και τον κεντρικό ρόλο. Μόνο που από τους τρεις μόνο ο Βαγγέλης Δεληπέτρος έχει εμπειρία από εφημερίδες, αφού εργαζόταν στην Ελευθεροτυπία.

Βεβαίως, σε διευθυντικές θέσεις εφημερίδων εργάστηκε και ο υπασπιστής του Ιβάν Σαββίδη, ο Νούλης Χατζηδημητρίου, ο οποίος προορίζεται μάλλον για σύμβουλος.

Μόνο που είναι και ολίγον …γκαντέμης ο συμπαθής Νούλης, ο οποίος διετέλεσε και βουλευτής Πέλλας του Συνασπισμού της Αριστεράς, δηλαδή του προδρόμου του ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι γκαντέμης γιατί όσες εφημερίδες έχει διευθύνει, έκλεισαν.

Ας ελπίσουμε να μην έχουν την ίδια τύχη το ¨Εθνος΄, το ¨Εθνος της Κυριακής¨ και η ¨Ημερησία¨, οι οποίες τόσο ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία χρόνια από το Φώτη Μπόμπολα και διάφορους διευθυντές.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X