Διεθνή

Με περισσότερο παιχνιδιάρικη διάθεση το νέο Volvo XC40

Με περισσότερο παιχνιδιάρικη διάθεση το νέο Volvo XC40
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καινούρια πρόταση της Volvo αποτελεί το XC40, που για πολλούς θεωρείται αντισυμβατικό, με παιχνιδιάρικη διάθεση και χαρακτήρα, αντανακλώντας την επιθυμία της εταιρείας να δώσει νέο νόημα και ύφος. Για ένα τόσο μοναδικό μοντέλο, η σουηδική μάρκα επιλέγει έναν ξεχωριστό χώρο. Στράφηκε στην παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας, το Μιλάνο, και προχώρησε στη δημιουργία ενός exclusive σκανδιναβικού οίκου design, στην καρδιά της πόλης, τον οποίο ονόμασε «80 ώρες του Μιλάνου».

Ο οίκος θα παρουσιάσει 40 από τις πλέον ενδιαφέρουσες μάρκες στο σύγχρονο σκανδιναβικό design, συμπεριλαμβανομένων των Teenage Engineering, POC, Front, Monica Forster, John Sterner και πολλών ακόμη. Κάθε brand συμμετέχει με ένα προσεκτικά επιλεγμένο κομμάτι από τη συλλογή του – με δείγματα που εκτείνονται από τη σκανδιναβική μόδα και το design εσωτερικών χώρων μέχρι τα αξεσουάρ, την τεχνολογία και άλλα.

Η άφιξη του XC40 σημαίνει ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της η Volvo έχει τρία πολύ φρέσκα SUV: Τα XC90, XC60 και XC40. Το τελευταίο θα αποτελέσει τη βάση και για τις άλλες εκδόσεις που θα συμπληρώσουν τη Σειρά 40, ανάμεσά τους και πλήρως ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X