Ελλάδα

ΝΔ κατά Τσίπρα: Κακόγουστη προπαγάνδα τα Αναπτυξιακά Συνέδρια

ΝΔ κατά Τσίπρα: Κακόγουστη προπαγάνδα τα Αναπτυξιακά Συνέδρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατά του Πρωθυπουργού επίθεση, εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια, από τα οποία το δεύτερο διοργανώνεται στη Λαμία.

“Ο κ. Τσίπρας, προσπαθώντας να έρθει σε επαφή με την κοινωνία, την οποία κορόιδεψε, οργανώνει κομματικές φιέστες και τις βαφτίζει Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια. Στο πρώτο από αυτά στην Κοζάνη, στη Δυτική Μακεδονία, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, αρνήθηκε να ακούσει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.Αντί για διάλογο – που δεν αντέχει – αντιμετώπισε τους εκατοντάδες πολίτες, που διαμαρτύρονταν έξω από την αίθουσα, με αυταρχισμό και αστυνομική βία. Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει για κομματικούς σκοπούς και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία, οι βουλευτές και τα στελέχη της, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου”τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της .

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή, το δεύτερο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση το οποίο διοργανώνεται στη Λαμία, απάντησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

«Προφανώς ο κ. Τσίπρας δεν αγάπησε ξαφνικά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ούτε ερωτεύτηκε τη Λαμία μέσα στο καλοκαίρι και μέσα στη ζέστη. Έρχονται και να εξυπηρετήσουν και επικοινωνιακούς σκοπούς. Αναμφίβολα, πολιτική κάνουν οι άνθρωποι.

Επιπλέον, είναι απολύτως λογικό και εύλογο η αξιωματική αντιπολίτευση να ασκεί κριτική. Συγκρούονται λοιπόν στην πραγματική ζωή τα βουβάλια. Εγώ το βατραχάκι, τώρα τι πρέπει να κάνω, που είμαι αυτοδιοικητικός ; Εγώ οφείλω να μένω όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα κομματικά παιχνίδια και να προσπαθήσω να εξασφαλίσω τα μέγιστα για την Περιφέρειά μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπακογιάννης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X