Θέμα

Νέες ανατροπές για το “Εθνος” και το “Εθνος της Κυριακής”-Ποιοι κάνουν τώρα κουμάντο

Νέες ανατροπές για το “Εθνος” και το “Εθνος της Κυριακής”-Ποιοι κάνουν τώρα κουμάντο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οσα ξέρατε ως τώρα για τις εξελίξεις στο “Εθνος”, το “Εθνος της Κυριακής” και τη νέα εποχή υπό την ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη, ξεχάστε τα. Ακόμα και αυτά που σας πληροφόρησε ο eretikos.gr.

Οχι γιατί δεν ήταν αληθινά, αλλά γιατί άλλαξε σχέδια ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και οι ανατροπές είναι εντυπωσιακές. Ο καταλύτης για την αλλαγή ήταν η συμφωνία με τον Δημήτρη Μάρη της stoiximan.gr (όπου είναι συνεταίρος με τον Φώτη Μπόμπολα), των ιστότοπων newsw247.gr, Huffingktonpost.gr και άλλων (σας έχει ήδη ενημερώσει ο eretikos.gr).

Ο τελευταίος ανέλαβε εν λευκώ τη διαχείριση τόσο των εφημερίδων του “Πήγασου”, όσο και του καναλιού “Ε” που αγόρασε ο Ιβάν Σαββίδης από τον Φίλιππο Βρυώνη.

Συγκρότησε μία τετραμελής ομάδα από στελέχη του ομίλου του 24media και κάνει πλέον νέο σχεδιασμό, ενώ έχει αναλάβει εν λευκώ και το πακέτο των προσλήψεων δημοσιογράφων.

Οπως μαθαίνει ο eretikos.gr στο δημοσιογραφικό κόσμο, που γνωρίζει την τετράδα, υπάρχει η απορία, πως είναι δυνατόν να σχεδιάζουν εφημερίδες, δημοσιογράφοι που δεν εργάστηκαν ποτέ σε εφημερίδα.

Πάντως, όσοι είχαν του ομίλου Μπόμπολα είχαν δώσει βιογραφικά στα ελληνικά και τα αγγλικά και είχαν δεχτεί τηλεφώνημα από τον πρώην διευθυντή του ¨Εθνους” και του “Εθνους της Κυριακής” Μπάμπη Παπαδάκη, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουν νέο τηλεφώνημα από τη νέα ομάδα υπό τον Δημήτρη Μάρη. Οχι πως έχουν απορριφθεί, αλλά έχουν αλλάξει τα δεδομένα και προπαντός εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις.

Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι πως όλα έχουν ανατραπεί και ότι η ομάδα του site sdna.gr υπό τον Βασίλη Παπαθεοδώρου δεν θα έχει καμία συμμετοχή στη νέα εποχή, παρότι ο προαναφερόμενος ιστότοπος ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης, ούτε ο υπασπιστής του Ιβάν, όπως σας ενημέρωσε ο eretikos.gr, Νούλης Χατζηδημητρίου θα έχει κάποιο ρόλο. Ολα είναι στο χέρια του Δημήτρη Μάρη και της ομάδας που αποτελείται από τους Σταύρο Δρακουλαράκο, ceo της 24media και τους δημοσιογράφους Κώστα Αρβανίτη, Μάνο Μίχαλο και Γιάννη Φιλέρη.

Ποιος αναλαμβάνει επικεφαλής των εφημερίδων “Εθνος”, “Εθνος της Κυριακής” και “Ημερησία”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X