Ελλάδα

Νέο ειδύλλιο στις showbiz

Νέο ειδύλλιο στις showbiz
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι φρέσκο το νέο. Με πολιτικούς όρους θα σας έλεγα ότι πρόκειται για συγκυβέρνηση. Όμως τα τελευταία- όχι πολλά- 24ωρα έχει εξυφανθεί ένα νέο ειδύλλιο με εκπροσώπους της μικρής οθόνης, της πασαρέλας και του instatrade.

Εκείνος παλικάρι με μούσι (αλλοίμονο) τατουάζ (δεύτερη φορά αλλοίμονο) και- εννοείται- πακέτο κοιλιακούς (τρίτη φορά αλλοίμονο) που φαίνεται να έχει μια κάποια καλλιέργεια. Προσπαθεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ, αλλά όσες επέλεξε να σχετιστεί κάθε άλλο πάρα κορίτσια της διπλανής πόρτας είναι.

Έως πριν από ένα μήνα ήταν δεσμευμένος αλλά «μόλις χώρισε» κατά το θεατρικό- κινηματογραφικό έργο του Βασίλη Μυριανθόπουλου. Ήταν ως πρόσφατα πανελίστας. Πέρασε και από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Και βέβαια κάνει πασαρέλα ως μοντέλο που είναι.

Η πρώην του- συστήνεται ως fashion blogger- τη στιγμή που γράφονται αυτές οι παράγραφοι λογικά είναι ακόμη στη Σαντορίνη και κάνει διακοπές με την αδελφή της. Μπορεί να πίνει και ντάκιρι φράουλα στην Περίσσα «μαυρισμένη όσο ποτέ» που γράφουν και τα γκλόσι περιοδικά. Άρα δεν ταιριάζει η φράση «είναι μόνη σαν το λεμόνι».

Εκείνη από την άλλη πλευρά, η νυν ντε, είναι παρουσιάστρια. Πιο παρουσιάστρια δεν γίνεται. Είναι, από τη σεζόν που προσφάτως ολοκληρώθηκε, οικοδέσποινα πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής. Γνωστοποίησε τον χωρισμό με τον σύζυγό της με ανακοίνωση (τέταρτη φορά αλλοίμονο). Πάει καιρός, όχι πολύς.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της μετρημένες και προσεγμένες καθότι και μητέρα. Εντός του θέρους έκανε διακοπές και σε νησί των Δωδεκανήσων και βεβαίως θα περάσει ένα διάστημα και στα πατρογονικά χώματα, στον βορρά.

Μοντελοπανελίστας και παρουσιάστρια γνωρίζονταν εξ όψεως. Η δε εκπομπάρχης στο παρελθόν είχε εκφραστεί για εκείνον με μάλλον άκομψους χαρακτηρισμούς σχολιάζοντας δήλωση του για μια σχέση που είχε τότε για την οποία εκείνος είχε αποσαφηνίσει ότι όταν κάποιος είναι με έναν άλλον άνθρωπο για δύο- τρεις μήνες δεν λογίζεται ως σχέση αλλά ως γνωριμία.

Και να που έχει ο καιρός γυρίσματα. Οι «δύο ξένοι» είναι μαζί. Οι παπαράτσι δεν τους έχουν ξετρυπώσει, για την ώρα.

Όμως ως eretikos  που γυρίζει και μυρίζει αλίευσα την είδηση για το ειδύλλιο- οι ειδικοί του χώρου λένε ότι όταν «σκάσει» θα κάνει πάταγο- και σας δίνω το περίγραμμα μόνον, διότι σέβομαι την ιδιωτικότητα του βίου, αλλά και διότι διαθέτω και ένα επίπεδο. Eretikos είμαι, αποκαλυπτικός είμαι, αδιάκριτος όμως ποτέ. Θα το μάθετε άλλωστε διότι ως γνωστόν «ο έρωτας, ο βήχα και το χρήμα» δεν κρύβονται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X