Χωρίς Κατηγορία

«Νύχτες Αλληλεγγύης» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017

«Νύχτες Αλληλεγγύης» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς επανέρχεται φέτος, από το Σάββατο 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας ένα ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων, διάρκειας τριών μηνών, με ελεύθερη είσοδο στην πλειονότητά τους.

Περισσότεροι από 25.000 άνθρωποι παρακολούθησαν πέρυσι τις «Νύχτες Αλληλεγγύης» στο εφοδιάζοντας με χιλιάδες είδη πρώτης ανάγκης τις κοινωνικές δομές της πόλης.

Στόχος του Δήμου Χαλανδρίου είναι οι «Νύχτες Αλληλεγγύης» να συνεχίσουν να αποτελούν μια ανοιχτή σε όλους καθημερινή γιορτή αλληλεγγύης και συντροφικότητας, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με σημείο αναφοράς την τέχνη και τόπο συνάντησης το Θέατρο Ρεματιάς.

Στη φετινή διοργάνωση έχουν ενταχθεί συνολικά 11 θεατρικές παραστάσεις, 29 μουσικές και χορευτικές και το Our Festival, που διαρκεί μία εβδομάδα (12/9-19/9) και περιλαμβάνει περίπου 20 θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις. Οι θεατές καλούνται να συνεισφέρουν εθελοντικά με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X