Διεθνή

Ξανά μαζί 50 χρόνια μετά ο 81χρονο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και η 79χρονη Τζέιν Φόντα στη νέα τους ταινία (pic&vid)

Ξανά μαζί 50 χρόνια μετά ο 81χρονο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και η 79χρονη Τζέιν Φόντα στη νέα τους ταινία (pic&vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μισό αιώνα μετά την πρώτη συνεργασία τους, το 74ο Φεστιβάλ της Βενετίας τιμά σήμερα τους δύο θρύλους του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Ο Ρέντφορντ, 81 ετών και η Φόντα, 79 ετών, συμπρωταγωνιστούν για τέταρτη φορά στη μεγάλη οθόνη και θα τιμηθούν απόψε με το Χρυσό Λέοντα για το σύνολο της καριέρας τους.

Η Τζέιν με το σπινθηροβόλο γαλανό βλέμμα και ο Ρόμπερτ με το αιώνια εφηβικό στιλ αλλά με λίγο πιο αργό βήμα είχαν ραντεβού το απόγευμα με τους δημοσιογράφους, σε μια κατάμεστη αίθουσα.

“Τα φιλιά του είναι μυθικά. Ήταν διασκεδαστικό που τον φιλούσα όταν ήμουν 20 χρονών και που το έκανα και πάλι τώρα, σχεδόν στα 80 μου” είπε χαριτολογώντας η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

“Η Τζέιν κι εγώ έχουμε μακρά ιστορία στον κινηματογράφο”, εξήγησε ο Ρέντφορντ. “Τα γυρίσματα με την Τζέιν ήταν πάντα εύκολα, τα πράγματα μας έρχονταν φυσικά, δεν χρειαζόμασταν πολλές κουβέντες ή προετοιμασία κι έτσι παρέμεινε μέχρι σήμερα”, πρόσθεσε.

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ήθελε “να γυρίσει μια τελευταία ταινία μαζί της πριν πεθάνει”. Η Τζέιν Φόντα ήθελε “να τον ερωτευτεί και πάλι”. 

 Οι δύο όμορφοι ηθοποιοί, έπαιξαν μαζί πριν Πενήντα χρόνια, ως νεόνυμφοι στο «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο».
 
Πενήντα χρόνια, τέσσερα Όσκαρ και αμέτρητους ρόλους αργότερα, οι μεγάλοι της οθόνης επανενώθηκαν για μία άλλου είδους ιστορία αγάπης. Για την ταινία «Οι ψυχές μας τη νύχτα» (Οur souls at night),το πρώτο τρέιλερ της οποίας, βγήκε στο διαδίκτυο.
 
Πρόκειται για την μεταφορά του best seller του Kent Haruf από τους σεναριογράφους Scott Neustadter και Michael H. Weber.
 
Στην ταινία, η Τζέιν Φόντα είναι η Αντι Μουρ. Μια χήρα που ζει στην μικρή πόλη του Κολοράντο και βρίσκει την αγάπη στο πρόσωπο του γείτονά της και επίσης χήρου, Λούις Γουότερς (Ρόμπερτ Ρέντφορντ).
 
«Οι ψυχές μας τη νύχτα» είναι η τέταρτη ταινία στην οποία παίζουν μαζί η Τζέιν Φόντα και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Σε μια συνέντευξη τον περασμένο Μάρτιο, η Φόντα ομολόγησε ότι κάθε φορά που συνεργάζεται με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, τον ερωτεύεται.
 
«Στις τρεις προηγούμενες ταινίες, ήμουν ερωτευμένη μαζί του», δήλωσε η Τζέιν Φόντα στην Ελεν Ντετζενέρις. «Το μόνο πρόβλημα στη συνεργασία μου με τον Bob (Ρ. Ρέντφορντ) είναι ότι όταν τον κοιτάζω στα μάτια, ξεχνάω τα λόγια μου», είπε .
 
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X