Ελλάδα

Ξεκινά το 6ο Kavala Air Sea Show

Ξεκινά το 6ο Kavala Air Sea Show
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από 100.000 άτομα αναμένεται να επισκεφθούν την Καβάλα για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του 6ου Kavala Air Sea Show, το οποίο αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομάδες επιδείξεων από την Ελλάδα και άλλες χώρες αλλά και υπαίθριες εκθέσεις και δράσεις. “Πρόκειται για ένα θέαμα μοναδικό όχι μόνο για τον χαρακτήρα του αλλά και σε ό,τι αφορά τη συνθετική εικόνα της διοργάνωσης αφού δεν διαδραματίζεται μόνο στον αέρα, στη θάλασσα αλλά υπάρχουν και δρώμενα, παράλληλες δράσεις, που θα βοηθήσουν ώστε ο κόσμος να ψυχαγωγηθεί με υπαίθριες προβολές και όχι μόνο” τονίζει ο διευθυντής της διοργάνωσης Παναγιώτης Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για το μεγαλύτερο δημόσια ανοιχτό γεγονός της Ελλάδας με πυρήνα την αεροπορική ιδέα, στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9 FM”.

Η αυλαία των τριήμερων εκδηλώσεων ανοίγει, σήμερα, με την άφιξη του συνόλου των πληρωμάτων των ιπτάμενων μέσων, που θα εκτελέσουν το πρόγραμμα. Πρόκειται για περίπου 100 αεροπόρους, ο μεγαλύτερος αριθμός μέχρι σήμερα, όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. Το κύριο πρόγραμμα ξεκινά αύριο (1 Ιουλίου) και συνεχίζεται την Κυριακή, με τον δήμο Καβάλας να ετοιμάζεται να υποδεχτεί “μόνο στον κύριο χώρο της παραλιακής ζώνης περίπου 35.000 άτομα χωρίς να υπολογίζονται όσοι παρακολουθούν από τα υπόλοιπα σημεία, αριθμός που εκτιμάται πως μπορεί να φτάνει τα 80.000 άτομα στην πόλη αλλά και τις γύρω περιοχές”, όπως αναφέρει ο υπεύθυνος της διοργάνωσης.

φωτο από το seleo

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X