Ελλάδα

Οι τραγουδιστές του Despacitο, έξαλλοι με τον Νικολά Μαδούρο

Οι τραγουδιστές του Despacitο, έξαλλοι με τον Νικολά Μαδούρο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Έντονες αντιδράσεις των τραγουδιστών όσο και των δημιουργών του «Despacito» προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας τραγούδησε μπροστά σε πλήθος οπαδών του, μία νέα εκδοχή του συγκεκριμένου τραγουδιού με παραλλαγμένους στίχους, με σκοπό να «διαφημίσει» τις εκλογές που προωθεί για νέα εθνοσυνέλευση.
«Αργά, πάρε ένα ψηφοδέλτιο και όχι ένα όπλο, εξέφρασε τις ιδέες σου πάντα ειρηνικά και ήσυχα», τραγούδησε σε δικούς του στίχους ο Νικολά Μαδούρο, χορεύοντας και χτυπώντας παλαμάκια μαζί με το πλήθος που είχε μαζευτεί για να τον αποθεώσει.
Οι αντιδράσεις των τραγουδιστών Luis Fonsi και Daddy Yankee
«Δεν έδωσα ποτέ την έγκριση για τη χρήση ή την αλλαγή των στίχων στο Despacito για πολιτικούς σκοπούς, πολύ λιγότερο στη μέση της αξιοθρήνητης κατάστασης που αντιμετωπίζει μια χώρα που αγαπώ όσο η Βενεζουέλα. Η μουσική μου είναι για όλους εκείνους που θέλουν να την ακούσουν και να την απολαύσουν, και όχι για να την χρησιμοποιούν ως προπαγάνδα που επιχειρεί να χειριστεί τη βούληση ενός λαού που ουρλιάζει για την ελευθερία του και για ένα καλύτερο μέλλον», σχολίασε ο Luis Fonsi.
«Τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα άτομο που έχει κλέψει τη ζωή τόσων νέων που κάνουν όνειρα και ενός λαού που αναζητά ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους; Εσείς το δικτατορικό καθεστώς είναι μια κοροϊδία, όχι μόνο για τους αδερφούς μου της Βενεζουέλας, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Με αυτό το κακό σχέδιο μάρκετινγκ, θα συνεχίσετε να τεκμηριώνετε το φασιστικό ιδανικό σας που έχει σκοτώσει εκατοντάδες ήρωες και άφησε περισσότερους από 2.000 τραυματίες» δήλωσε ο Daddy Yankee.
Ενώ η συνθέτης δηλώνει οργισμένη «τα αδέλφια μου υποφέρουν από την κατάσταση στη Βενεζουέλα», έγραψε σε λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας παράλληλα ότι ποτέ δεν επέτρεψε να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο το τραγούδι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X