Παρασκήνιο

Ολη αλήθεια για τις σχέσεις Κυριάκου Μητσοτάκη με Ντόρα και Κώστα Μπακογιάννη

Ολη αλήθεια για τις σχέσεις Κυριάκου Μητσοτάκη με Ντόρα και Κώστα Μπακογιάννη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα βήμα πίσω κάνει ο Κώστας Μπακογιάννης και διαψεύδει τα σενάρια περί κόντρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και φιλοδοξίας για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Πολύ φυσιολογική και λογική αντίδραση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, ύστερα από τα σημερινά ακόμα και πρωτοσέλιδα, δημοσιεύματα για κόντρα ανάμεσα στους δύο άντρες.

Ο Κώστας Μπακογιάννης επιχείρησε να τα διαψεύσει όλα με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, στην οποίο αναφέρει: «Ώπα. Σφίξαν οι ζέστες! Παιδιά το τερματίσαμε! Οι ενδιαφερόμενοι των φιλοκυβερνητικών μέσων για σπέκουλα και κακεντρέχειες χτυπάνε λάθος πόρτα. Δηλώνω μη διαθέσιμος. Ευχαριστώ».

Είναι γεγονός πως ο Κώστας Μπακογιάννης δεν βιάζεται, αλλά προετοιμάζεται για την περίπτωση αποτυχίας του Κυριάκου στις επόμενες εκλογές, όπως σασ αποκάλυψε με το παρασκήνιο που δημοσιεύει ο eretikos.gr.

Τόσο αυτός, όσο και η μητέρα του Ντόρα, γνωρίζουν πολύ καλά ότι κανείς δεν μπορεί να κουνήσει τον Κυριάκο πριν αποτύχει εκλογικά και γι΄ αυτό εργάζονται υπονομευτικά, συστηματικά και με υπομονή και επιμονή.

Αυτή είναι η αλήθεια και η κόντρα στο εσωτερικό της οικογένειας Μητσοτάκη ξεκίνησε από την εποχή, που ο Κυριάκος αιφνιδιάζοντας όχι μόνο τη Ντόρα, αλλά και τον πατέρα του, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την οργή της Ντόρας η οποία, όπως αποκαλύπτει σε ένα πολύ εμπεριστατωμένο παρασκηνιακό δημοσίευμα η εφημερίδα Δημοκρατία, στήριξε με το μηχανισμό της τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Εκτοτε η σχέση τους έχει περάσει και περνά από σαράντα κύματα και μεγαλύτερη απόδειξη αυτού είναι η απουσία του Κυριάκου από το γάμο του Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη, που όποιος γνωρίζει  πως λειτουργεί ή καλύτερα πως λειτουργούσε η οικογένεια Μητσοτάκη όταν ζούσε ο πατριάρχης, μπορεί να καταλάβει ότι οι σχέσεις του Κυριάκου με τη Ντόρα και τον Κώστα Μπακογιάννη βρίσκεται σε νεκρό σημείο.

Καραμανλής VS Μπακογιάννη

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X