Πολιτική

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απειλεί την εισαγγελέα που ερευνά για το ναρκόπλοιo Noor1

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απειλεί την εισαγγελέα που ερευνά για το ναρκόπλοιo Noor1
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Είναι αδιανότητο, αλλά και τραγικό αυτό που παρατηρείται με τη Νέα Δημοκρατία στο θέμα του ναρκόπλοιου Noor1 (πιάστηκε με 2,1 τόννους ηρωίνη) και την προσπάθεια που καταβάλει να υπερασπιστεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αν ο εφοπλιστής έχει ή όχι κάποια σχέση, είναι υπόθεση της δικαιοσύνης να το ερευνήσει και να αποφανθεί. Ομως, ενέργειες σαν αυτές του αντιπροέδρου Αδωνι Γεωργιάδη να δίνει συνέντευξη σε εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και να επιτίθεται στην εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση και στον ανακριτή του Λιμενικού, μόνο αρνητικές εντυπώσεις (το λιγότερο) μπορούν να προκαλέσουν.
Ούτε ηθικό, ούτε πολιτικά ορθό είναι να μιλά πολιτικός  σε εφημερίδα εμπλεκόμενου και να επιτίθεσαι σε στελέχη που έχουν αναλάβει το ανακριτικό έργο (μήπως συνιστά και ανάμιξη στην δικαστική έρευνα;).
Μάλιστα φτάνει στο σημείο ακόμα και να απαειλεί την εισαγγελέα λέγοντας:  «Πάντως να ξέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι ακόμη και να παρέλθουν οι πειθαρχικές ευθύνες, οι ποινικές παραμένουν για 15 χρόνια».
Αλλά αυτά φαίνεται πως είναι πολύ ψιλά γράμματα για τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος στην προσπάθειά του να δείξει καλή συμπεριφορά στο νέο βαρώνο των Μέσων Ενημέρωσης, δεν σταματά μπροστά σε κανένα φραγμό.
Θαυμάστε τι είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη «Ελευθερία του Τύπου»:
«Αναμένω το άνοιγμα των τηλεφωνικών αρχείων των εμπλεκομένων προσώπων ώστε να αποδειχθεί εάν ο κ. Καμμένος, εκτός του κ. Γιαννουσάκη, μιλούσε ταυτόχρονα και με τον κ. Χριστοφορίδη και την κ. Τζίβα. Εάν αποδειχθεί ότι μιλούσε ταυτόχρονα με τους διενεργούντες την ανάκριση, τότε όλη η θεωρία ότι ανακατεύτηκε μόνο και μόνο για να ενθαρρύνει τον κ. Γιαννουσάκη να πει την αλήθεια καταρρέει.
Εάν η Δικαιοσύνη ολιγωρήσει, με τη συμπλήρωση ενός έτους, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2018, σβήνονται τα τηλεφωνικά αρχεία. Εχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα πράξει στο ακέραιο το αυτονόητο καθήκον της και να είστε βέβαιοι ότι αν αποδειχθεί ότι ο κ. Καμμένος συνομιλούσε και με τους υπολοίπους, ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει Εξεταστική».
Παράλληλα και για την ίδια υπόθεση υπογράμμισε πως «αν για οποιονδήποτε λόγο καθυστερήσει το άνοιγμα των τηλεφώνων του κ. Χριστοφορίδη και της κυρίας Τζίβα και παρέλθει η χρονική προθεσμία μέσα στην οποία οι τηλεφωνικές εταιρείες κρατούν τα αρχεία, τότε μια βαριά σκιά θα μείνει πάνω στην ιστορία και για τον πραγματικό ρόλο του κ. Χριστοφορίδη και της κυρίας Τζίβα. Πάντως να ξέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι ακόμη και να παρέλθουν οι πειθαρχικές ευθύνες, οι ποινικές παραμένουν για 15 χρόνια».

-->

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X