Ελλάδα

Ο Μπιρσιμ στην ΕΡΤ. Σχεδιάζεται σατιρική εκπομπή με τρόικα έκπληξη

Ο Μπιρσιμ στην ΕΡΤ. Σχεδιάζεται σατιρική εκπομπή με τρόικα έκπληξη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ρυθμιστικό ρόλο στους σχεδιασμούς τηλεοπτικού περιεχομένου της ΕΡΤ και συγκεκριμένα του ενημερωτικού τομέα θα έχει ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ ο οποίος επιστρέφει (αμισθί όπως τονίζεται από ΕΡΤικούς κύκλους) σε παλιά γνωστά λιμέρια του κρατικού ραδιοτηλοπτικού φορέα.

Ο Μπιρσίμ θα αναλάβει χρέη Προέδρου της υπό σύσταση Επιτροπής Ενημερωτικού Προγράμματος της ΕΡΤ, ενώ ο Βασίλης Ταλαμάγκας αναλαμβάνει τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών.

Στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αυτή την περίοδο είναι σε ανάπτυξη σχέδιο για καθημερινή 15λεπτη χιουμοριστική εκπομπή- πολύ πιθανόν με την τριάδα Γιάννη Ζουγανέλη, Δημήτρη Σταρόβα, Λευτέρη Ελευθερίου- η οποία θα δίνει  lead in στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1.

Παράλληλα δημιουργείται ενιαίο newsroom, το οποίο θα επιφορτιστεί με την υποδοχή των ειδήσεων για όλες τιε ειδησεοεγραφικές δομές της ΕΡΤ (τηλεόραση, ραδιοφωνο διαδίκτυο).

Παράλληλα,  ενισχύεται η νυχτερινή βάρδια της ΕΡΤ, ώστε ικανή σε αριθμό και δυναμικότητα ομάδα να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την κάλυψη έκτακτων γεγονότων από το βράδυ έως το πρωί.

Εξάλλου, για λόγους ταχύτερης αντίδρασης, όλα τα τεχνικά συνεργεία του ειδησεογραφικού τομέα μεταφέρονται από την Κατεχάκη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X