Πολιτική

Ο Φώτης Μπόμπολας κάνει κουμάντο πάλι στο “Εθνος”, το “Εθνος της Κυριακής” και την “Ημερησία”;

Ο Φώτης Μπόμπολας κάνει κουμάντο πάλι στο “Εθνος”, το “Εθνος της Κυριακής” και την “Ημερησία”;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφορούσε σαν φήμη ή σαν πληροφορία, που δεν είχε διασταυρωθεί, αν θέλετε, πως ο Φώτης Μπόμπολας και η γυναίκα του Ειρήνη Μανουσάκη, κινούν τα νήματα των επαναπροσλήψεων στο ¨Εθνος¨, το ¨Εθνος της Κυριακής¨  και την ¨Ημερησία¨.

Υπενθυμίζεται ότι νέος ιδιοκτήτης είναι Ιβάν Σαββίδης. Η πληροφορία που δημοσιεύτηκε στις typologies.gr σύμφωνα με την οποία σε κατ΄ αρχήν συμφωνία κατέληξαν οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μάρης για τις εφημερίδες “Έθνος”, ¨Εθνος της Κυριακής¨  και “Ημερησία”, ενισχύει τη φήμη ή την πληροφορία για την ανάμιξη του Φώτη Μπόμπολα.

Κι΄ αυτό γιατί ο Φώτης Μπόμπολας είναι συνεταίρος του Δημήτρη Μάρη σε μεγάλη στοιχηματική εταιρεία, είναι φίλοι, συνεργάτες και συνεταίροι και σε άλλα πρότζεκτ πολλά χρόνια.

Οι πληροφορίες που αναφέρουν οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για συνεργασία του Ιβάν Σαββίδη με τον Δημήτρη Μάρη και στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε».

Μάλιστα την Πέμπτη το απόγευμα, κατά πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης, το νέο «αφεντικό» της Μεταμόρφωσης Χαλανδρίου, ανακοίνωσε σε επιτελικά στελέχη της «ΠΗΓΑΣΟΣ» πως το management των εφημερίδων «ΕΘΝΟΣ» και «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» καθώς και των περιοδικών αναλαμβάνει εφεξής ο Δημήτρης Μάρης, ιδιοκτήτης του ενημερωτικού ιστότοπου news247, πρόεδρος της ελληνικής ηλεκτρονικής έκδοσης της «Huffington Post» και κολλητός… φίλος του Φώτη Μπόμπολα.

Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας. Εμείς θα επανέλθουμε όταν διασταυρώσουμε πλήρως τις πληροφορίες, που τώρα σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X