Παρασκήνιο

Ο πολυμήχανος Πατούλης και το τέχνασμα με τους αγιασμούς στο Μαρούσι

Ο πολυμήχανος Πατούλης και το τέχνασμα με τους αγιασμούς στο Μαρούσι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τελικά ο Γιώργος Πατούλης είναι πολυμήχανος και μετρ της επικοινωνίας. Λοιπόν, ο άρχων του Αμαρουσίου ήθελε με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, να επικοινωνήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες, πράγμα απολύτως θεμιτό και κατανοητό.

Κάθισε λοιπόν και σκέφτηκε πως θα το πετύχει και ξαφνικά έλαμψε το πρόσωπό του. Είχε βρει τη λύση. Θα πήγαινε σε όλους τους αγιασμούς των σχολείων του Δήμου του. Αλλά θα αναρωτηθείτε πως θα μπορούσε να το πετύχει και να βρίσκεται ταυτοχρόνως σε πολλά μέρη. Θα διακτινιστεί;

Οχι βέβαια. Αλλά μην απορείτε όταν έχετε να κάνετε με τον πολυμήχανο Γιώργο Πατούλη. Είχε τη λύση στο τσεπάκι. Θα έκαναν αγιασμό τα σχολεία σε διαφορετικές ώρες με απόκλιση 20 ως 30 λεπτά το ένα από το άλλο. Οπερ και εγένετο.

Καβάλα στη μηχανή ο δήμαρχος πήγε στο πρώτο σχολείο πρωί πρωί. Εβγαλε το λόγο, ξανακαβάλησε τη μηχανή και πήγε στο δεύτερο, που έκανε αγιασμό μισή ώρα αργότερα και ούτω καθεξής.

Μάλιστα ο άρχων του Αμαρουσίου δεν περιορίστηκε στα τετριμμένα και στις ευχές ενόψει της έναρξης, αλλά επεκτάθηκε ακόμα και στη σωτηρία της πατρίδας, επιβεβαιώνοντας σε όσα σας γράψαμε σε άλλο παρασκήνιο για τις κρυφές φιλοδοξίες. που δεν περιορίζονται στη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας, αλλά φτάνουν ακόμα και ως την πρωθυπουργία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X