Ελλάδα

Ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε ερώτηση και ο Άρης Πορτοσάλτε την έκανε (vid)

Ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε ερώτηση και ο Άρης Πορτοσάλτε την έκανε (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι μια από τις θλιβερές στιγμές της δημοσιογραφίας. Η οποία προκάλεσε κατάπληξη και βεβαίως τη μήνιν, όπως λέγεται, του προέδρου της ΝΔ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευση, Κυριάκου Μητσοτάκη, διότι τον εκθέτει.

Όμως ο πρόεδρος της ΝΔ κατά μια έννοια είναι  ηθικός αυτουργός του περιστατικού που συνέβη στο στούντιο του ραδιοφωνικού Σκάι στη διάρκεια της εκπομπής του Άρη Πορτοσάλτε, η οποία ως είθισται έχει και τηλεοπτική διάσταση διότι υπάρχει κάμερα εγκατεστημένη.

Δημοσιοποιήθηκε βίντεο το οποίο δείχνει ότι η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού στις 28 Ιουλίου ήταν σχεδόν (;) στημένη.

Στο βίντεο – μετάδοση της ραδιοφωνικής συνέντευξης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να δίνει χαρτάκι με ερωτήσεις στον Άρη Πορτοσάλτε. Ο δημοσιογράφος κάνει την ερώτηση που επιθυμεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά την απάντησή του λέγοντας «χαίρομαι που μού κάνετε αυτή την ερώτηση».

Το βίντεο με το επίμαχο στιγμιότυπο  στο 36:31, όπως «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό του ΣΚΑΪ στο youtube.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X