Αθλητισμός

ΠΑΟ: Τα επτά λεπτά της κόλασης… (2-3 η Αθλέτικ Μπιλμπάο)

ΠΑΟ: Τα επτά λεπτά της κόλασης… (2-3 η Αθλέτικ Μπιλμπάο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απότομη προσγείωση για τον Παναθηναϊκό που από τον… παράδεισο βρέθηκε στην κόλαση και μένει εκτός ευρώπης από πολύ νωρίς.

Η ομάδα του Ουζουνίδη αν και προηγήθηκε με 2-0 της Μπιλμπάο, μέσα σε λίγα λεπτά είδε το ματς να γυρίζει τούμπα και να χάνει με 2-3!

Φτωχό από πλευράς ευκαιριών το πρώτο ημίχρονο. Είχε όμως δύναμη και πάθος ιδιαίτερα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και το οποίο ήταν αυτό που έδωσε και το προβάδισμα.

Η Αθλέτικ, παρότι έχει την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και με την πίεση ψηλά δεν επέτρεψε στον ΠΑΟ να κάνει παιχνίδι, δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Βλαχοδήμου.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός που έμεινε στο πλάνο του, βρήκε το γκολ με τον Λουντ στο 29′.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του α’ μέρους οι Ισπανοί βγήκαν μπροστά και στο 37′ άγγιξαν την ισοφάριση αλλά ο Μολέδο πρόλαβε τον Γκαρσία πριν αυτός σκοράρει.

Με το ίδιο πάθος μπήκε και στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Και στην πρώτη του καλή στιγμή με τον Μολίνς έκανε και το 2-0 δείχοντας πως θα πάει στην Ισπανία με μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης.

Κάπου εκεί οι παίκτες του Ουζουνίδη… κατέβασαν γενικό!

Δεν τα παράτησαν όμως οι Βάσκοι. Και όχι μόνο πίεσαν για να μπουν στο παιχνίδι αλλά μέσα σε λίγα λεπτά γύρισαν το ματς!

Πρώτα στο 68΄ο Αντούριθ μείωσε σε 2-1. Ο Ντε Μάρκος στο 71′ έφερε το ματς στα ίσα και στο 73′ ο Αντούριθ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-3 για την Μπιλμπάο.

Με το ηθικό των πράσινων να είναι στα… τάρταρα και με την Μπιλμπάο να παίρνει αυτό που ήθελε, το ματς πήγε “σβηστά” ως το τέλος και το 2-3 ήταν το τελικό σκορ με τον Παναθηναϊκό να πρέπει να ανέβει έναν… γολγοθά στον επαναληπτικό προκειμένου να έχει ελπίδες για πρόκριση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Ρέις, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Λουντ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας(84′ Δώνης), Άλτμαν(51′), Μολίνς(72′ Χατζηγιοβάννη)

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ερερίν, Όσκαρ ντε Μάρκος, Ετσέιτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα, Βέσγκα, Μπενιάτ(77′ Σαν Χοσέ), Λέκουε(57′ Γουίλιαμς), Ραούλ Γκαρσία, Μουνιαΐν(85′ Σουσαέτα), Αντούριθ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X