Ελλάδα

Πάνω από 40 εκατ. ευρώ η λεία δύο εγκληματικών οργανώσεων (pics)

Πάνω από 40 εκατ. ευρώ η λεία δύο εγκληματικών οργανώσεων (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξεπερνά το ποσό των 40 εκατ. ευρώ η παράνομη δράση των δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων που διέπρατταν ληστείες και κλοπές από σπίτια, εταιρείες και ΑΤΜ τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια, οι οποίες εξαρθρώθηκαν από την Αστυνομία, όπως τόνισε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης κατά τη σημερινή παρουσίαση της πολύκροτης αυτής υπόθεσης, αλλά και της εξάρθρωσης τριών ακόμη εγκληματικών οργανώσεων ναρκωτικών.

Όσων αφορά στην υπόθεση των δύο εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες είχαν εξαρθρωθεί στις 2 Νοεμβρίου 2016, η Αστυνομία συνέλαβε χθες δύο ακόμη μέλη της, έναν 43χρονο και μία 40χρονη, οι οποίοι διατηρούσαν ενεχυροδανειστήρια, τα δύο από αυτά στο Μενίδι, οι οποίοι κατείχαν και ρευστοποιούσαν στην αγορά κοσμήματα, ρολόγια και λοιπά τιμαλφή.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κατά τη χθεσινή σύλληψη του 43χρονου βρέθηκε στο αυτοκίνητό του ρολόι αξίας πάνω από 150.000 ευρώ, το οποίο είναι το μοναδικό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στην εξάρθρωση τριών εγκληματικών οργανώσεων ναρκωτικών, η μία εκ των οποίων διακινούσε και παράτυπους μετανάστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, κοκαΐνη συνολικού βάρους 21,480 κιλών και 316 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Πηγή φωτογραφιών: ΕΛ.ΑΣ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X