Οικονομία

Πέρασαν επτά μήνες για δεχτεί ο υπ. Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου την ΕΣΕΕ…

Πέρασαν επτά μήνες για δεχτεί ο υπ. Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου την ΕΣΕΕ…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για μήνες… αναζητούσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου προκειμένου να τον συναντήσει και να τον ενημερώσει για τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι.

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, ίσως χθες να ήταν και η πρώτη φορά κατά την οποία ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την αγορά υπουργός δέχτηκε να δει τον κορυφαίο εκπρόσωπο των εμπόρων. Και για να γίνει ακόμη πιο σαφές, ο κ. Παπαδημητρίου επτά μήνες αφού ανέλαβε τα καθήκοντα του, δεν επιδίωξε να συναντήσει τους εμπόρους.

Κάτι που τελικά έγινε χθες και το κύριο θέμα φυσικά ήταν οι αλλαγές στο πλαίσιο της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και το παρεμπόριο, τα “κόκκινα” δάνεια και η έλλειψη χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η ενόχληση, και είναι λογικό, φαίνεται και από τις δηλώσεις του κ. Κορκίδη: «Μετά από δική μας πρωτοβουλία, συναντήσαμε τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Δ. Παπαδημητρίου, ώστε να ενημερωθεί για τις θέσεις μας και να συζητήσει μαζί μας τα κρίσιμα ζητήματα για την επιβίωση της εμπορικής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας…”

Τελικά, μάλλον, δεν είναι άδικος ο χαρακτηρισμός που έχουν προσάψει στον κ. Παπαδημητρίου, ακόμη και συνάδελφοι του: “Ο ανύπαρκτος υπουργός…”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X