Παρασκήνιο

Παππάς-Τσακαλώτος: Κρατάει καιρό αυτή η κόντρα

Παππάς-Τσακαλώτος: Κρατάει καιρό αυτή η κόντρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο ένας είναι κολλητός του Αλέξη από τα νεανικά χρόνια, ο άλλος άτυπος επικεφαλής της ισχυρής ομάδας των “53” εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ πολύ συντροφικές και έγιναν έως εχθρικές, όταν ο Νίκος άρχισε να χρησιμοποιεί το ¨κύκλωμα¨ των δημοσιογράφων, που διαθέτει και με διαρροές να βάλει κατά του Ευκλείδη για τη διαπραγμάτευση για το δεύτερο μνημόνιο, τις λάθος διαπραγματευτικές επιλογές, τη χρησιμοποίηση της ρύθμισης του χρέους ως αντίβαρο στις παραχωρήσεις στο κουαρτέτο.

Βεβαίως οι φίλοι του Τσακαλώτου καταλάβαιναν από που εκπορεύονταν τα βέλη και σιγουρεύτηκαν με τα δημοσιεύματα πως ο Νίκος Παππάς θα επιθυμούσε να μετακινηθεί σε οικονομικό υπουργείο.

Και χτες στο υπουργικό, ο Τσακαλώτος δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει με ήπιο τρόπο, είναι γεγονός, φαρμακερά βέλη για τα νομοσχέδια για την ψηφιακή πολιτική και για την συγκρότηση Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας.

Και τώρα αναμένεται η απάντηση από το Νίκο Παππά μέσω φιλικών προς αυτόν μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων, οι οποίοι είναι και πολλοί ένεκα των αρμοδιοτήτων που κατέχει ως υπουργός.

Και σκεφτείτε τι έχει να γίνει όταν ανάψουν οι φωτιές με τις άδειες των καναλιών και πλησιάσει και η ημέρα του ανασχηματισμού…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X