Παρασκήνιο

Ποιός είναι αυτός ο αψηλός στις showbiz γίνεται χαμός

Ποιός είναι αυτός ο αψηλός στις showbiz γίνεται χαμός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επανέρχομαι στο φρέσκο, σαν σπιτική σάλτσα pesto, ειδύλλιο της shobiz, για να εξάψω κι άλλο την περιέργεια σας.

Δεν θα δώσω άλλα στοιχεία για την παρουσιάστρια. Νομίζω κι αυτά που σημείωσα στο χθεσινό δημοσίευμα είναι αρκετά. Και το σημειώνω διότι θεωρώ ότι ο eretikos έχει τζιμάνια χρήστες του διαδικτύου. Θα δώσω όμως κάποια tips για το παλικάρι που φαίνεται καλό παιδί, όπως λένε εκείνοι που τον συναναστρέφονται.

Τηρουμένων των αναλογιών «χτίζει» καριέρα σχέσεων επιλέγοντας  γνωστές περσόνες της μόστρας. Φαίνεται να τις αλλάζει σαν τα πουκάμισα, εκτός κι αν έχει τον ανθρωποδιώκτη. Τι να πω κι εγώ…

Για ένα φεγγάρι ήταν με ευειδή εκπρόσωπος νυχτερινής πίστας που δοκίμασε να σταθεί και σε τηλεοπτικό πλατό πρωινής καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής ιδιωτικού καναλιού. Έπειτα ήταν με μοντέλο που έκανε σύντομη εμφάνιση- μόλις τεσσάρων δευτερολέπτων- σε blockbuster, ύστερα συνυπήρξε με μια συνάδελφό του- μοντέλα δηλαδή-, δοκίμασε και με νεαρά που έφερε τίτλο ομορφιάς, «πάει» κι εκείνη, έπειτα την διαδέχθηκε μια νεαρή κυρία του κυπριακού «επιχειρείν» και για να μην σας τα πολυλογώ, έως πριν από ένα μήνα είχε κοινή πορεία με… φαρμακερής ανατομίας νεαρά. Δεν περιγράφω άλλο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X