Χωρίς Κατηγορία

Που πας βρε μαύρε Καρανίκα

Που πας βρε μαύρε Καρανίκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν ο Καρανίκας είναι το πρότυπο του σημερινού αγωνιστή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως περίπου αφήνει να εννοηθεί με την ανάρτησή του για τη συναυλία του Σαββόπουλου.

Αν ο Καρανίκας είναι ένας από τους επίσημους εκφραστές, για να μην πούμε προπαγανδιστές της κυβέρνησης, του Αλέξη και του ΣΥΡΙΖΑ  και με ύφος χιλίων καρδιναλίων επιτίθεται σε όλους αυτούς που επιτέθηκε.

Αν ο Καρανίκας που είναι σύμβουλος για τη στρατηγική με την ανάρτησή εκφράζει μέρος ή το όλον  της στρατηγικής, αναδύονται τεράστια ερωτήματα.

Πρώτον. Με όσα γράφει εκφράζει μόνο τον εαυτό του ή μήπως και εκείνους που τον εγκατέστησαν στο πρωθυπουργείο;

Δεύτερον. Τα όσα γράφει είναι στρατηγική του Μαξίμου ή μήπως προσωπικά φληναφήματα;

Τρίτον. Ο Καρανίκας εκφράζει την πολιτική συμμαχιών και το ακροατήριο στο οποίο απευθύνται  ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης και η κυβέρνηση ή μήπως τις προωσπικές του προτιμήσεις;

Γιατί αν εκφράζει κόμμα, κυβέρνηση και πρωθυπουργό, τότε τίθεται άλλο ένα ερώτημα: Η στρατηγική είναι ένας μικρός, ΣΥΡΙΖΑ απαλλαγμένος από όλα τα κατά Καρανίκα βαρίδια ή ένα κόμμα που η στρατηγική του είναι να διεκδικεί και να ασκεί τη διακυβέρνηση της χώρας;

Και ξέρεις Αλέξη ποια θα είναι η απάντηση του ελληνικού λαού, όταν ο Καρανίκας τον καλεί στο τέλος της δεύτερης ανάρτησης με τη λέξη προχωράσμε; Οχι μόνο που πας βρε μαύρε Καρανίκα, αλλά ενδεχομένως και που πας βρε μαύρε Αλέξη με τους Καρανίκες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X