Διεθνή

Πρωταγωνίστρια του «Sex & the City» η επόμενη κυβερνήτης της Ν. Υόρκης

Πρωταγωνίστρια του «Sex & the City» η επόμενη κυβερνήτης της Ν. Υόρκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ναι, είναι γεγονός. Αν είναι διασταυρωμένες οι πληροφορίες δημοσιεύματος στην «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ» (κάτι που δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε). Βολιδοσκοπούν τη σταρ του «Sex & the City», Σίνθια Νίξον κατά πόσον είναι διατεθειμένη να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

Η WSJ ήταν η πρώτη εφημερίδα που, την Παρασκευή (4/8), ανέφερε ότι ομάδες υποστηρικτών των Δημοκρατικών πλησίασαν την ηθοποιό και την ενθάρρυναν να διεκδικήσει για λογαριασμό του Δημοκρατικού Κόμματος το αξίωμα από τον τωρινό κυβερνήτη Άντριου Κουόμο.

Ως προσωπικότητα, η Νίξον έχει το εκτόπισμα και, παράλληλα, είναι πολτικά δραστήρια στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά ενδεχόμενης υποψηφιότητάς της.

Ο διευθυντής της «Alliance for Quality Education» δήλωσε στην WSJ ότι η Σίνθια Νίξον διαθέτει προοδευτικά διαπιστευτήρια και ότι η υποψηφιότητά της θα ενθουσιάσει τους ψηφοφόρους.

Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί ως πιθανοί διεκδικητές του αξιώματος εκ μέρους των Δημοκρατικών από τον Άντριου Κουόμο είναι ? μεταξύ άλλων ? ο πρώην Δημοκρατικός γερουσιαστής της Πολιτείας, Τέρι Γκίπσον και η δήμαρχος της πόλης Syracuse, Στέφανι Μίλερ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X